>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Suma szczęścia równa jest zeru

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
Witam.

Oprócz głównego tematu pogram jeszcze kilka systemów. Przechodzę od razu do konkretów:

#AKO

- bankroll początkowy 150 zł
- płaska stawka 10 zł
- dubel/trebel
- zdarzenia w przedziale 1,2-1,7.
- łączny kurs kuponu &gt; 1,75 (najczęściej w granicach 2,0)
- piłka nożna, koszykówka, czasem też piłka ręczna
- cel na sierpień: osiągnąć 10 % yieldu

#HT/FT low

- bankroll początkowy 100 zł
- progresja 3,7,10 (zł)
- gra pod faworytów (&gt;1,35), co w zakładzie HT/FT da nam kurs ~ 2,0
- cel na sierpień: osiągnąć dodatni yield

Testowane (wirtualne pieniądze)

#HT/FT med

- bankroll niezdefiniowany (wersja testowa)
- progresja x2 (SP 2 zł) - max. ilość progów równa 6 (64 zł). Łącznie z progiem nr 6 koszt progresji wynosi 126 zł.
- gra pod drużyny z kursem od 1,85-1,9, w rozbiciu HT/FT da nam kurs ~ 3,0

#MLB

- bankroll niezdefiniowany (wersja testowa)
- stawkowanie 3-5-7 zł, w zależności od oferowanych kursów

Możliwe, że w późniejszym czasie pogram jeszcze progresję na NHL, ale do początku sezonu jeszcze daleko.

Powodzenia, zapraszam do przeglądania ! ????

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
#1 AKO

Jeonnam - Incheon / under 2,5 @ 1,65 ⛔
Palm Beach - Brisbane Strikers / over 2,5 @ 1,22 ⛔ 0:0 :]
AKO 2,01 / BAH / 10 zł

Strasznie jestem ciekaw czy niesamowita seria o której pisałem w wątku u typera Ediego jest w stanie dalej się utrzymać.
L15 H2H ogółem under 2,5. Zobaczymy co los przyniesie tym razem ;)

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
#1,2,3 MLB

Chicago White Sox - Texas Rangers / 1 @ 1,88 / ComeOn / 5 zł ⛔
Oakland Athletics - Tampa Bay Rays / 1 @ 1,79 / ComeOn / 5 zł ✅
Milwaukee Brewers - San Francisco Giants / 2 @ 2,27 / bet365 / 3 zł ⛔

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
#2 AKO

Kultsu - Keski-Uusimaa / over 2,5 @ 1,45 ⛔ (Mówią na to złudzenie, iluzja kontroli. Strasznie pechowy typ, zważywszy, że reszta fińskich niskich szczebli overowo. Poczułem się zbyt pewnie i po raz kolejny się przekonałem, że czynnik ludzki często bywa zawodny. ???? dla mnie, za zbytnią pewność siebie.
Zenit Petersburg - AEL Limassol / EH 0:1 1 @ 1,5 ✅
AKO 2,18 / Bah / 10 zł

#1 HT/FT med

Thor Akureyri - Fram 1/1 @ 3,25 ⛔ 0:2 (0:0)
Betclic / 2 zł

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
Od kiedy gram AKO tak słabego dnia nie miałem. Ale moja złość, to wygrana bukmachera, także biorę to na spokojnie, choć byłem wkurzony strasznym niefartem przy AKO nr 2. Niestety, takie rzeczy musimy przyjmować na miękko i przede wszystkim kalkulować w ryzyko naszej zabawy. Po deszczu zawsze wychodzi słońce !!! :cool:

#4 AKO

Esbjerg - Ruch Chorzów / under 2,5 @ 1,74
Lech Poznań - Stjarnan / Lech awans @ 1,29
AKO 2,29 / ComeOn / 10 zł

:zoltakartka: z rana dla mojej osobistości, za zagranie takiego bezwartościowego typu na Lecha. Naturalnie wierzę głęboko w Poznaniaków, ale kompletnie nie obczaiłem spadku kursu na ComeOn z 1,6 na 1,29. Wiadomo, że celem nadrzędnym w bukmacherce jest granie value.
Jedynym wytłumaczeniem moim za te gafę, może być obrót bonusu na CO (AKO min. 2,0 przy 2 zdarzeniach).
Dobra, Leszku po awans i zapomnimy o całej sprawie ;)

⛔⛔ (naprawdę, nie komentujmy tego)

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
#5 AKO

Rijeka - Vikingur / Rijeka wygra do zera @ 1,71 ✅
Molde - Zorya / Molde Awans @ 1,29 ⛔ (ciężko mi pojąć, co oni zrobili w końcówce spotkania)
AKO 2,22 / ComeOn / 10 zł

Wczoraj piękny comeback zespołów skandynawskich. Dzisiaj myślę, że Molde dołoży kolejnej cegiełki. W pierwszym spotkaniu 1:1, także to Zorya jest zobligowana do strzelenia bramki.
Takie typy jaki Vikingur zawsze są warte zagrania po takich kursach (ogromna różnica klas obu zespołów), ale wiadomo... w sporcie wszystko może się zdarzyć. Dziś jednak typuję bez niespodzianki ????

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
Zrobiłem właśnie tutorial, jak prze*ebać 50 zł w 2 dni nie wychodząc z domu.
Ciężko zachować zdrowy rozsądek i się nie podłamać takim obrotem sprawy, ale cóż...
Jak nie wejdzie następne AKO to ten temat pogram tylko progresje, a AKO spróbuję później sam nie upubliczniając typów. Mam nadzieję jednak, że to nie ma z tym nic wspólnego i po prostu trafiłem na dużego pecha przez te 2 dni...

Swoją drogą, wycinek z mojego regulaminu, żeby mógł sobie uzmysłowić jakim jestem idiotą: &quot; Rozgrywki pucharowe są trudniejsze w analizie niż potyczki ligowe. Biorę pod uwagę, że często w takich pojedynkach zawodzą faworyci. Dlatego ograniczam (mimo niezwykłej atrakcyjności) granie takich zdarzeń jak np. MŚ, ME, Liga Mistrzów, Liga Europejska, Copa Libertadores, krajowe rozgrywki pucharowe itd. &quot;

Pokusa była zbyt wielka chyba...

#6 AKO

Angers - Arles-Avignon / Angers AH 0 @ 1,37 ✅
Orleans - Nancy / X2 @ 1,58 ✅
Brann - Aalesund / BTS @ 1,52 ⛔
AKO 3,31 / ComeOn

Edit:

Skupiam się na głównym temacie, bo moje AKO ewidentnie było od niechcenia.
Zbliżają się zaliczenia poprawkowe na studiach, więc dodatkowy brak czasu na poważniejszą analizę. Wrócę z tematem w późniejszym czasie - szczególnie do gry systemami progresywnymi ;) Pozdro.

Do góry Bottom