1,9K miki9971 Użytkownik Kwiecień 14, 2011 #1 Witajcie! Mam takie pytanie, odnośnie tego zakładu. Suma Punktów Karnych Na czym to polega, zapewne na kartkach, ale jak jest liczone? :zoltakartka: - 10 pkt? ???? - 25 pkt? Bukmacher: Unibet!
Witajcie! Mam takie pytanie, odnośnie tego zakładu. Suma Punktów Karnych Na czym to polega, zapewne na kartkach, ale jak jest liczone? :zoltakartka: - 10 pkt? ???? - 25 pkt? Bukmacher: Unibet!
A 2,9K asot33 Użytkownik Kwiecień 14, 2011 #2 Próba przewidzenia łącznej ilości punktów z pokazanych żółtych i czerwonych kartek w meczu. Punkty dzielone są w następujący sposób: 10 punktów za żółtą kartkę, 25 za czerwoną kartę. Maksimum 35 punktów na gracza.
Próba przewidzenia łącznej ilości punktów z pokazanych żółtych i czerwonych kartek w meczu. Punkty dzielone są w następujący sposób: 10 punktów za żółtą kartkę, 25 za czerwoną kartę. Maksimum 35 punktów na gracza.
1,9K miki9971 Użytkownik Kwiecień 14, 2011 #3 Total Booking Points - Home Team 20,5 Mam rozumieć, że jedna czerwona kartka dla gospodarzy, lub 3 żółte załatwiają sprawę?
Total Booking Points - Home Team 20,5 Mam rozumieć, że jedna czerwona kartka dla gospodarzy, lub 3 żółte załatwiają sprawę?