>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sugestão

rayu 32

rayu

Użytkownik
Rezygnuję z prowadzenia innych tematów, poświęcam się tylko temu. Krótko, zwięźle i na temat.

Otrzymane punkty reputacji: +5
rayu 32

rayu

Użytkownik
Janko Tipsarevic - Grega Zemlja DW 3:0 @ 1.72 6:4 6:3 7:5​

Na dziś wybrałem spotkanie pomiędzy Tipsą a Zemlją. W tegrocznym US Open Tipsarevic odprawił zawodników takich jak Rufin i Baker. O ile Z Rufinem miał pozorne problemy i wyszedł ze stanu 0:2 w setach, tyle w meczu z Bakerem nie miał już większych problemów. Serb ma b. dobry serwis i w tym turnieju skuteczność wygrywanych piłek po 1 serwisie to ponad 80%, dokłada do tego po kilkanaście asów w meczu. W rankingu ATP dzieli ich bagatela 90 miejsc, co oczywiście nie jest najważniejsze i nie gwarantuje dobrego wyniku dla Serba w dzisiejszym meczu. Teraz kilka słów o Zemlji, jego atutem jest mała liczba niewymuszonych błędów. W meczu z Mello i Stebe popełnił kolejno 3 i 2 UE. To naprawdę mało. Być może wynikało to z niezbyt wymagających przeciwników. Reasumując o trzymanie podania przez Serba się nie boję i jeśli ograniczy się do popełnianych UE to spokojnie powinien chociaż raz przełamać rywala w każdym secie, i wygrać gładko 3:0. Nie oszukujmy się, Tipsa jest przynajmniej o lvl wyżej. Powodzenia.

rayu 32

rayu

Użytkownik
Granollers / M. Lopez @ 1.40 6:2 6:4

Dziś wieczorem zmierzą się w turnieju debla Granollers / M. Lopez i Delgado / Skupski. Debel Hiszpanów to para z wyższej półki. W tym roku na hardzie ich bilans wynosi 10/3, ulegli jedynie parze takiej jak Bryan / Bryan i dwukrotnie parze Tecau / Lindstedt, więc to też przeciwnicy z najwyższej półki. W tegorocznym US Open w 1 rundzie odprawili łatwo parę Chardy / Klizan, a w 2 rundzie, nie bez problemów pokonali Kubota grającego w parze z Yuozhnym. Co do debla Delgado / Skupski, w poprzedniej rundzie dość nieoczekiwanie (dla mnie) odprawili z kwitkiem Niemców Melzer J. / Petzschner P. , czym zubożyli mój budżet. Dlatego też dziś muszą oddać co zabrali ???? A tak poważnie, sportowo są parą na pewno dużo lepszą. Pierwsze podanie a także zdobyte pkty po pierwszym podaniu na tym turnieju trzymają na poziomie powyżej 70%, popełniają także mało UE. Podsumowując jeśli będą dziś trzymać pewnie swój serwis spokojnie wygrają, a propozycją dla odważniejszych i bardziej wymagających może być DW 2:0 po zacnym kursie @ 2.00 Expekt. Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +2
rayu 32

rayu

Użytkownik
JMDP -1,5 seta @ 1.60 6:7 7:6 6:2 6:4
Po północy Polskiego czasu najprawdopodobniej swój ostatni mecz w karierze rozegra Andy Roddick. Jego przeciwnikiem będzie JMDP. Nie mam dziś czasu żeby się rozpisywać, więc szybciutko.. Obaj Panowie oddali tylko 1 seta w tegorocznym US Open, Delpo trzyma serwis na poziomie 80%, Rodd podobnie. Na tą chwilę Delpo jest po prostu lepszy od Roddicka imo, a maksymalnym osiągnięciem Rodda będzie w tym meczu 1 set wygrany po TB. Pozdrawiam

rayu 32

rayu

Użytkownik
Watson/Rosolska @ 1.50 7:6 6:3​

Raz, że późno, dwa, że nie ma o czym pisać. Wg mnie bardziej prawdopodobne jest tutaj zwycięstwo w/w pary. Może pokuszą się nawet o szybkie 2-0. Powodzenia.

rayu 32

rayu

Użytkownik
JMDP @ 1.48 ANULOWANO
Na jutro do zaoferowania mam spotkanie w Davis Cup. Delpo podejmie u siebie Berdycha. Krótko i na temat. Berdych w swoim pierwszym meczu z Monaco nie powalił. Długie przestoje, słabo funkcjonujący serwis. Wygrał mecz trochę szczęśliwie, bo powinno się skończyć 3-1 dla Monaco, ale temu z kolei zabrakło zimnej krwi. Ogólnie mecz był bardzo przeciętny. Ilość przełamań wskazywała na to, że mecz powinien mieć rangę WTA. Co do Berdycha, duża ilość UE, problemy z koncentracją. Na dodatek dziś gra w deblu ze Stepankiem, co Tomasa dodatkowo osłabi. Delpo z tego co się orientuję woli mączkę bardziej niż Berdych. Tutaj serwis nie ma tu takiego znaczenia, co nie znaczy, że JM nie potrafi przyłożyć. Ale miało być krótko. Liczę na pewne trzymanie podania przez Delpo, a szanse na brejki na pewno się znajdą. Można zaryzykować JMDP -1.5 seta, gdyby ktoś miał możliwość. I łapać kursy jak najszybciej, bo będą spadać. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +2
rayu 32

rayu

Użytkownik
Jużny / Kubot @ 1.40 6:2 6:4​
Kurs &quot;jajców&quot; nie urywa ale do dubelka można dołożyć. Panowie grają ze składakiem GGL / Zeballos. W przeciwieństwie do &quot;polskiej&quot; pary, nie grali oni jeszcze ze sobą. Natomiast Kubot z Jużnym i owszem, ostanio w US Open, więc również na &quot;twardzielu&quot; ulegli 1:2 parze Granollers / Lopez, czyli światowej czołówce. Start meczu prawdopodobnie o 15. GL

Otrzymane punkty reputacji: +4
rayu 32

rayu

Użytkownik
Kaia Kanepi DW 2:0 @ 1.78 6:4 6:4​

Typ zapodaję już dziś, ponieważ raz, że grają wcześnie rano, dwa, że będzie on spadał prawdopodbnie. Kaia gra swój pierwszy turniej po RG i wydaje się wyglądać bardzo dobrze. Dwa pewne zwycięstwa dotychczas , moim zdaniem nie powinna mieć problemów również jutro. Jeśli chce ktoś zagrać ostrożniej to polecam dobrać do jakiegoś dubelka win po @ 1.30. GL

Otrzymane punkty reputacji: +4
rayu 32

rayu

Użytkownik
Cervantes-Huegun @ 1.50 7:5 6:3​
W/w zawodnik wygrał wczoraj z Jerzykiem. Podobno Janowicz źle się wczoraj czuł i stąd jego kiepska gra. Inni twierdzą, że balował na dyskotece do rana, nie wnikam. Mimo wszystko wczorajsza gra Cervantesa mnie &quot;urzekła&quot; . Pewnie trzymany serwis, to najważniejsze. Co do jego przeciwnika Sergeyeva - no tutaj z serwisem jest mały problem, ponieważ we wczorajszym meczu dał się przełamać kilkukrotnie, nie utrzymując serwisu nawet 3 razy z rzędu. Ale starczy tego gadania. Dla odważniejszych 2:0 @ 2.25. Polecam

Otrzymane punkty reputacji: +3
rayu 32

rayu

Użytkownik
Nieminen @ 1.50 2:6 4:6​
Po jego ostatnich wyczynach, nie powinien mieć problemów z Tomkiem. Nie widzę tu innej możliwości niż zwycięstwo. Probably 2:0 . Pozdrawiam

No troszkę mnie podkurfił, nie powiem..

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom