>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Styczeń z WilliamHill - wygraj Xbox360, freebety, walizkę pokerową, koszulki...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Sty cz niowa promocja w William Hill

Wygraj dodatkowe nagrody - tylko u nas!
Tylko w styczniu mamy do rozlosowania kilka ciekawych nagród:

1. Xbox 360 250GB + Kinect + 3 gry*
2. Profesjonalna walizkę pokerową
3. 20 darmowych zakładów, każdy o wartości 10E
4. 10 darmowych zakładów, każdy o wartości 5E
4. Jeden darmowy zakład o wartości 50$
5. 5 unikalnych koszulki forum.bukmacherskie.com
6. 10 tali kart
7. Nagroda &quot;życzenie&quot; (w mailu zgłoszeniowym proszę napisać, co byś chciał ewentualnie wygrać np. słuchawki, grę na konsole itp. do kwoty 200PLN)

Oprócz tego, każdy nowy gracz może skorzystać z innych promocji:

Promocja w William Hill: Darmowy Zakład 25 EURO/GBP dla nowych graczy!

Jak skorzystać z promocji i zakwalifikować do loterii

1. Gracz musi założyć konto w dniach 03 - 31 stycznia z promocyjnego linku:
&gt;&gt; Link upoważniający do skorzystania z oferty i promocji &lt;&lt; (wpisz kod PL25)
Dla bezpieczeństwa zalecam przed wejściem i rejestracją wyczyścić ciasteczka w przeglądarce

2. Dokonaj depozytu na minimum 10E i wnieść min. 2 zakłady o łącznej wartości wpłaconego depozytu

3. Wyślij zgłoszenie na adres: [email protected] w treści wpisując:
- datę założenia konta
- login z WilliamHill
- nagroda &quot;życzenie&quot;
W tytule proszę wpisać &quot;styczniowa promocja WilliamHill&quot;

To wszystko :wink: Promocja jest przeznaczona tylko dla użytkowników forum.bukmacherskie.com. Promocja trwa tylko do 31 stycznia!
Nie będzie lepszej okazji do rejestracji konta w WilliamHill niż teraz :wink:
W WilliamHill mało osób rejestruje się, nagród jest sporo, a więc na 99% każdy wygra jakąś nagrodę!
Pozostałe promocje można łączyć ze sobą!
Lista nagrodzonych zostanie ogłoszona w tym temacie do 5 lutego.

Nie zwlekaj! Zarejestruj się już teraz!
*zawartość zestawu Xbox360:
konsola xbox 360 (kolor czarny) z dyskiem 250GB, pad, kontroler Kinect, 3 gry.
Gry w zestawie: Kinect Adventures, Kinect Sports Najlepsza Kolekcja (Kinect Sports, Kinect Sports: Sezon 2)
Powodzenia!

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
2. Dokonaj depozytu na minimum 10E i wnieść min. 2 zakłady o łącznej wartości wpłaconego depozytu
Rozumiem że jak wpłaciłem 25 funtów, postawię kupon za całość, potem freebeta też za 25 funciaków to wymóg dwóch zakładów mam już spełniony, tak?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tylko dla tych z : 03 - 31 stycznia ???
A miał być też konkursik dla osób które się w grudniu rejestrowały ? ????
Za mało osób zarejestrowało się w grudniu. Jak w styczniu będzie lepiej to wówczas zrobimy promocje dla osób ze stycznia oraz grudnia.
edit: w styczniu na razie 5 rejestracji, więc raczej wynik będzie gorszy jak w grudniu ;/

W 0

walter33

Użytkownik
z tego co wiem do rejestracji na koncie wiliamHill potrzeba wysłać skan paszportu.
a co jak mi sie skończyła wążność paszportu???

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Tylko dla tych z : 03 - 31 stycznia ??? A miał być też konkursik dla osób które się w grudniu rejestrowały ?
A z jakiej okazji ? Przecież nagrody za grudniowe promocje zostały rozlosowane ? Tzn mnie to na rękę mogę brać udział raz jeszcze :razz:.

cathos 58

cathos

Użytkownik
Czyli rozumiem że jeśli teraz się zarejestruje i wpłacę 10 eurosów po czym je postawie i dostane free bet 10 orojo to spełniłem wszystkie wymogi i dostane nagrode ???? czy tak?

Otrzymane punkty reputacji: +4
american-boy 2

american-boy

Użytkownik
Jeśli założe dziś i do końca stycznia dokonam wpłaty, to będę brany pod uwagę w konkursie, tak? + 2 zakłady z kwotą depozytu oczywiście.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Jeśli założe dziś i do końca stycznia dokonam wpłaty, to będę brany pod uwagę w konkursie, tak? + 2 zakłady z kwotą depozytu oczywiście.
Możesz założyć dzisiaj i wpłacić potem bylebyś zdążył do 31 stycznia obrócić wpłatę.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wybierasz co chcesz do kwoty 200PLN (bluzę sportową, buty, aparat, grę, klawiaturę itd.) oprócz voucherów i kasy typu ukash.

I 12

ikaesiak

Użytkownik
Witam , w emailu mam napisać o jaką nagrodę chce byś losowany np o xboxa lub o zakład o 10 euro? Czy mozna wygrac kazda z tych nagród?

Do góry Bottom