sc0rp0w
Użytkownik
Witam obecnie uczęszczam do liceum po którym będe musiał coś studiować jakoś nie widze się na politechnice czy tego typu uczelniach ogólnie będe prawdopodobnie wybierał między AGH a AWF i teraz mam takie pytanie na co szczególnie zwrócić uwage wybierając się na AWF jakie przedmioty przydadzą sie na maturze i co brane jest pod uwagę przy rekrutacji AWF pasuje mi z wielu względów gdyż dodatkowo myśle robić jakiś inny kierunek związany z informatyką by w przyszłości dostać się do policji lecz nie chce marznąć i stań jak dupek na drodze tylko w policji naczyć coś więcej prosze o wypowiedź ludzi którzy wybrali taki kierunek studiów jakim jest AWF bądź tych co mogą coś pomóc podpowiedzieć z góry dziękuje :spokodfhgfh:
P.S wiem, że zaraz dostane setki odpowiedzi typu mam jeszcze czas, że się mi pozmienia lecz nic z tych rzeczy niecałe 3 lata bardzo szybko zlecą i stane przed wyborem :jezora:
P.S wiem, że zaraz dostane setki odpowiedzi typu mam jeszcze czas, że się mi pozmienia lecz nic z tych rzeczy niecałe 3 lata bardzo szybko zlecą i stane przed wyborem :jezora: