crip
Użytkownik
Witam wszystkich! Stawianiem zajmuję się od kilku, a dokładniej od czterech lat. Miałem przerwę od myślę lutego/marca, a teraz postanowiłem powoli wrócić żeby dorobić sobie na piwo. Duuuużo piwa. Jako, że po takiej przerwie strach szastać kasą, poza tym fundusze na za dużo też aktualnie nie pozwalają, także na start wpłacone 10€ + 10zł. Z czasem jak już rdza ze mnie zejdzie zapewne pewnie zwiększę, chyba, że "samo" się zdąży do tego czasu powiększyć.
Wszystkie typy tutaj podane są przeze mnie grane co jednak nie znaczy, że wszystkie typy grane przeze mnie znajdziecie tutaj. Postaram się tutaj podawać głównie typy moje, do innych najwyżej podlinkuje czyj to typ. Będę podawał statystyki zarówno tematu jak i typów niepodanych (czyt. oddzielnie bilans konta i tematu). No i to chyba tyle.
Wszystkie typy tutaj podane są przeze mnie grane co jednak nie znaczy, że wszystkie typy grane przeze mnie znajdziecie tutaj. Postaram się tutaj podawać głównie typy moje, do innych najwyżej podlinkuje czyj to typ. Będę podawał statystyki zarówno tematu jak i typów niepodanych (czyt. oddzielnie bilans konta i tematu). No i to chyba tyle.