>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Student dorabia

crip 40

crip

Użytkownik
Witam wszystkich! Stawianiem zajmuję się od kilku, a dokładniej od czterech lat. Miałem przerwę od myślę lutego/marca, a teraz postanowiłem powoli wrócić żeby dorobić sobie na piwo. Duuuużo piwa. Jako, że po takiej przerwie strach szastać kasą, poza tym fundusze na za dużo też aktualnie nie pozwalają, także na start wpłacone 10€ + 10zł. Z czasem jak już rdza ze mnie zejdzie zapewne pewnie zwiększę, chyba, że &quot;samo&quot; się zdąży do tego czasu powiększyć.
Wszystkie typy tutaj podane są przeze mnie grane co jednak nie znaczy, że wszystkie typy grane przeze mnie znajdziecie tutaj. Postaram się tutaj podawać głównie typy moje, do innych najwyżej podlinkuje czyj to typ. Będę podawał statystyki zarówno tematu jak i typów niepodanych (czyt. oddzielnie bilans konta i tematu). No i to chyba tyle.​

Otrzymane punkty reputacji: +1
crip 40

crip

Użytkownik
Skra (-1,5) + Brighton (x2) + Middlesborough (1x) + Aris Thessaloniki (-3,5) + Inter
3€ @ 6,792 ✅
Temat: +17,38€ | 0,00zł
Konto: +17,38€ | +74,28zł

crip 40

crip

Użytkownik
Cleveland Cavaliers ML
5€ + 20zł @ 1,85 / 1,83 ✅
Cavaliers @ Boston - punkty w kwarcie o najniższym wyniku (over 43,5)
10€ @ 1,90
⛔
Temat: +11,63€ | +16,60zł
Konto: +13,67€ | +90,88zł

crip 40

crip

Użytkownik
Milwaukee Bucks (-5,0)
10€ @ 2,00 ⛔

Milwaukee -5,0 @ 2,00
Milwaukee to młoda, żądna krwi drużyna. Niestety sezon zaczęli można śmiało powiedzieć, że średnio
i jeżeli chcą się liczyć w walce o playoffy to z drużynami takimi jak Lakersi muszą, po prostu muszą wygrywać.
*Bucks (10-15) ostatnio zagrali solidne zawody z najlepszą bezwątpienia drużyną na świecie
przerywając tym samym streak 28W mistrzów. Jest to napewno niezwykły motywator dla tych młodych kotów i swego rodzaju sygnał dla reszty ligi, że oni wcale się nie położą, a będą walczyli do samego końca o playoffy nie patrząc na to kto stanie na ich drodze. Bucks nie są raczej drużyną lubiącą grać wyjazdy o czym świadczy bilans (2-10) oraz seria 9L on road. Do tego z osłabień nie zobaczymy dzisiaj Vasqueza oraz Baylessa.
*Lakers (3-21) kolejny sezon zawodzą swoich kibiców. Fenomenalny kiedyś Kobe gra aktualnie chyba najgorszy sezon w karierze. On nawet nie jest cieniem siebie samego, jest zwykłym zaciekiem na oknie, który Cie w*urwia za każdym razem gdy koło niego przechodziz lub widzisz z piłą. Będąc jeszcze kilka miesięcy temu idolem młodych graczy jak Russell, teraz stał się pośmiewiskiem
i czynnikiem wpływającym na okropną grę zespołu. Nie jestem w stanie wymienić ani jednej rzeczy która w tej drużynie funkcjonuje chociażby poprawnie. Lakers notują fatalne (1-7) w ostatnich meczach @ home. Prawdopodobnie zagrają dzisiaj w pełnym składzie co tak naprawdę niewiele zmienia.
Podsumowując:
Milwaukee Bucks są drużyną z potencjałem na playoffy ale jeżeli naprawdę chcą w nich zagrać to po takich drużynach jak Lakers muszą jeździć walcem, żeby budować sobie solidny bilans. Nie ma, że boli, potrzebują tych wygranych. Poza tym LA to idealna drużyna na przerwanie fatalnej serii na wyjeździe. Za Lakersami nie widzę praktycznie żadnych argumentów, nie z tak dziurawą obroną i przeciwko tak ułożonej defensywie Bucks.

Otrzymane punkty reputacji: +5
crip 40

crip

Użytkownik
Milwaukee +8,5
13,67€ @ 1,88 ⛔

Temat: -10,00€ | +16,60zł
Konto: -10,00€ | +90,88zł

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom