>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Studenckie strzały :)

S 1

starh

Użytkownik
Ostatnio pogrywam bardzo dużo, oczywiście jako student nie gram za wysokie stawiki. Często się jednak zdarza, że jakąś fajną sumkę się wygra, a co za tym idzie będzie lżej dla studenckiej kieszeni na czas imprezy ????
Mój kupon na dwa najbliższe dni:
Piłka nożna, Anglia 1 liga
1.Newcastle-Everton typ 1 ✅
Drużyna gospodarzy bardzo dobrze radzi sobie w ostatnim czasie. Nie przegrali do tej pory ani jednego meczu! W ostatnim spotkaniu ze stoke na ich trudnym boisku wygrali aż dwoma bramkami!
Kurs jest piękny, dlaczego więc nie spróbować? ????
2.25 typ 1
2. QPR-Manchester City typ 2
City jest rozpędzone i strzela bramkę za bramką. Pokazał to ostatni mecz w lidze europejskiej. Jak dla mnie to jutrzejszy pewniak.
kurs: 1,35
3. Arsenal-West Bromwich typ 1 ✅
Jak fan Arsenalu jestem pewny i spokojny o jutrzejszy mecz. Chłopaki zdążyli odpocząć po meczu z Marsylią, a van persi jest w szczytowej formie. Aż dziw, że buki dają taki kurs - 1,40
4. Fulham-Tottenham - R-Zwrot
Derby, ach wszyscy kochamy derby ???? Faworytem jest tottenham, który do rubina pojechał rezerwowym składem, aby reszta zawodników wypoczeła właśnie na mecz z Fullham. Według mnie koguty wygrają ten mecz, ale wolę się jednak ubezpieczyć w postaci remisu zwrotnego.
Kurs: 1,52
5. Blackburn-Chelsea typ 2 ✅
Chelsea potrzebuję zwycięstwa, jej dwa ostatnie mecze zakończyły się porażkami. Ta drużyna nie gra jednak najgorzej i stać ją na dobry wynik w tym meczu. Blackburn jest w strefie spadkowej, a z 5 meczy rozgrywanych u siebie aż 4 przegrali
kurs 1,45 i spada
6. Huddersfield-Walsall - typ 1 - League One ⛔
Hudde jest niekwestionowanym faworytem. Nie przegrali żadnego meczu w lidze + grają u siebie - 5 zwycięstw i 2 remisy na własnym boisku. Ich przeciwnik krąży w strefie spadkowej i ma nikłe szanse na zwycięstwo.
kurs: 1,40
Stawka: 15zł
Możliwa wygrana : 173,20
Eh i 15 uciekło;/ To co zrobiło Huddersfield to bez komentarza. Zremisować z taką przewagą.

Do góry Bottom