>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

STS-pierwsze kroki/pytanie

D 0

disnemar

Użytkownik
Witam serdecznie.
Mam pytanie zapewne banalne, jak na początkującego przystało.

Dajmy na to,ze chce postawić 20 złotych.

Wybieram mecz, numer wydarzenia itd....i tutaj wszystko jasne.

A co jeśli wypisze sobie numery np.pięciu wydarzeń /meczów, obstawie 1 czy x itd...i też postawię na nie wszystkie 20 złotych.Czy te 20 złotych będzie sie odnosiło to każdego z tych wydarzeń?Mozna tak &quot;hurtowo&quot;?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Wtedy masz kupon kombinacyjny i kurs akumulowany.
Przykład. 3 zdarzenia.
1 zdarzenie- kurs 1,55 mnożymy zdarzeniem 2- kurs 1.73 dalej mnożymy ze zdarzeniem 3- kurs 1.34. Wtedy iloczyn wynosi akumulowany wynosi (policzyłem na kalkulatorze) ok. 3.59.
Więc wygrana będzie większa, ale ryzyko przegranej wzrasta. Bo jeśli choć jedno zdarzenie przegra to masz przegrany cały kupon.
Pozdr.

D 0

disnemar

Użytkownik
.(...)Bo jeśli choć jedno zdarzenie przegra to masz przegrany cały kupon.
Czyli postawione np.20 złoty dotyczy wszystkich zakładów a nie każdego z osobna.Jeden nietrafiony i po sprawie...
Chyba zrozumiałem.Dziekuje.
Vader // Tak. Dobrze zrozumiałeś. Jedno zdarzenie przegrane to przegrany cały kupon niestety...
Powodzenia,
Pozdrawiam,
Vader

jaruone 0

jaruone

Użytkownik
zakładaną wygrana musisz jeszcze pomnożyć przez 0.9 (przynajmniej dawniej tak było z roku juz tam nie gram odkąd odkryłem zalety buków internetowych) - jest to podatek ;)
zawsze możesz spróbować systemów blokowych grasz np. system 2 z 3 w 3 bloki wrzucasz po kilka zdarzeń i jak jeden blok wypadnie nie tracisz wszystkiego.

ps. odbiegając lekko od tematu czy jakiś bukmacher internetowy ma systemy blokowe jak w sts?? (nie chodzi mi o goły system 2 z3, 3z 4 itp.)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
zakładaną wygrana musisz jeszcze pomnożyć przez 0.9 (przynajmniej dawniej tak było z roku juz tam nie gram odkąd odkryłem zalety buków internetowych) - jest to podatek ;)
zawsze możesz spróbować systemów blokowych grasz np. system 2 z 3 w 3 bloki wrzucasz po kilka zdarzeń i jak jeden blok wypadnie nie tracisz wszystkiego.
ps. odbiegając lekko od tematu czy jakiś bukmacher internetowy ma systemy blokowe jak w sts?? (nie chodzi mi o goły system 2 z3, 3z 4 itp.)
Podatek to jasna sprawa w naziemnych. Dlatego bardziej opłacalne jest moim zdaniem granie w necie.
A co do Twojego pytania. Prawie każdy buk oferuje takie systemy.

jaruone 0

jaruone

Użytkownik
Podatek to jasna sprawa w naziemnych. Dlatego bardziej opłacalne jest moim zdaniem granie w necie.

A co do Twojego pytania. Prawie każdy buk oferuje takie systemy.
wiesz mam konto tylko na bah (każdy lubi im dowalać i krytykować ale supportu i elastyczności wpłat i wypłat to inni moga im pozazdrościć - przelew w ciągu godziny w sobotę za wysłaniem screena z wpłaty:spokodfhgfh ???? , ale widziałem w akcji kilku innych buków i nie było tego - zwykła systemy owszem, ale blokowych nie było (no chyba że ja jestem tak lewy ze nie skminiłem jak się to robi - gram dla zabawy nie zarobku).
Nie wiem czy dobrze się zrozumieliśmy chodzi mi o blokowy np. 2 z 3 czyli:
A - Korona - Legia, Górnik Z. - Ruch
B - Odra W. - Cracovia, Lech - Bełchatów, Zagłębie L. - Zagłębie S.
C- Wisła - Groclin, Jagiellonia - Polonia B.

każdy blok rozpisany jako kilka zdarzeń - w sts to jest. jak nam nie wejdzie jakiś mecz blok wypada.

Do góry Bottom