zleciłem w nocy wypłatę, a pieniążków nie ma, więc racja chyba po stronie piotrka.A sprawdzałeś to ? bo w niedziele banki też niby nie działają, a wypłaty normalnie dochodzą.
zleciłem w nocy wypłatę, a pieniążków nie ma, więc racja chyba po stronie piotrka.A sprawdzałeś to ? bo w niedziele banki też niby nie działają, a wypłaty normalnie dochodzą.
Problemy techniczne ???? , niestety od jakiegoś czasu popularne.Od ponad godziny nie da się albo zalogować albo wejść na stronę i te problemy są lekko od miesiąca. Takiego dziadostwa to jeszcze nie widziałem w żadnej firmie.
Jestem jak najbardziej za, to na co sobie pozwalaja ostatnio względem klientów zasługuje na zamknięcie tematu STS który w bardzo krótkim czasie stał się synonimem dziadostwa.Proponuje zamknąć ten temat. Po jakiego c.h.u.j.a. robić reklamę tak żenującemu bukowi.
Oni wyznają zasadę - nie jest ważne jak gadają byle gadali. Świadczy o tym ich stosunek do konkretnych zarzutów. Po prostu olewają temat. Więc my olejmy ich.
Podpisuję się pod tym co napisałeś, również wypłacam kasę jak bedzie to możliwe, i wiecej tam nie zagram. Zero profsjonalizmu, 100 % kpiny w stosunku do klinta a dzien dzisiejszy przechylił szalę. Załozyłem tam konto z uwagi na obecność kanadyjskich lig hokejowych OHL, WHL. Teraz muszę poszukać buka który też to daje bo ligi dały mi sporo zarobić w ubiegłym sezonie. Sęk w tym ze wtedy grałem w unibecie, ale teraz to chyba strach tam graćPo dzisiaj dość, wypłacam jak tylko będzie online całą kasę i już nie zagram. Dobry dzień meczowy, a oni w kluczowych godzinach nie potrafią ogarnąć strony. Problem z zalogowaniem się występuje od dłuższego czasu.
???????????? Szok, niedowierzanie, tysiące pytań...żeby coś wygrać w sts potrzeba cudu. podatek to teraz norma i to jeszcze jestem w stanie przeboleć wystarczy zwiększyć stawkę
popieram, nie zamykac, niech szeptana antyreklama robi swojeTemat nie zostanie zamknięty, każdy może w sposób merytoryczny wyrazić swoją opinie na temat bukmachera STS. Proszę, aby to były konstruktywne posty i na temat.
Problemy techniczne tej firmy są od dłuższego czasu, a nie tak jak pisał user"od kilku dni". Podziwiam waszą cierpliwość, mam wrażenie po waszych żalach, że nie znacie innych firm, a STS ma monopol na naszym rynku...
wlasnie o to mi chodzi w Polsce juz tak jest, zeby grac na uczciwych warunkach trzeba kombinowac. a to co w innych krajach jest nie do pomyslenia u nas jest normajaka znowu norma? chyba tylko w Polsce gdzie oferujac rzadowi podzial lupow wyrobili sobie monopol, dlatego STS raczej nigdy nie otworzy zadnej zagranicznej placowki
popieram, nie zamykac, niech szeptana antyreklama robi swoje
tez mam wrazenie ze wiele osob dalej korzysta z uslug tej firmy pomimo wyrazanego tutaj niezadowolenia, chyba wlasnie z braku alternatyw