>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

sts maximombi

K 0

kunso

Użytkownik
Witam
Mam do was pytanie, własciwie dwa, a nawet trzy jak obliczyc wygrana na kuponie maxikombi jezeli ktoras z grup nie wejdzie obstawiajac wszystkie kombinacje
i pytanie drugie jak to obstawiac bo biorac grupy pod kuponem mam np;zagraj na wszystkie kombinacje i tak obstawiam, ale chya mozna tez inaczej bo jest np;1 z 8, 2 z 8, 3 z 8 itd. moze mi ktos to wyjasnic tylko prosze o nie odsylanie do innych linkow bo juz troche tego przejrzałem i nic mi to nie wyjasnilo:;/:
rozumiem ze obstawiajac tylko 1 z 8 zeby kupon byl wygrany musi wejsc tylko 1 grupa, ale co jesli wejdzie wiecej i co jezeli postawie tylko 8 z 8 wtedy kupon jest wygrany tylko jesl trafie wszystkie 8 grup?
jak to jest z tym pewniakiem wiem, ze aby kupon byl wygrany pewniak musi wejsc tylko co on daje?
jest doliczany do kadej z grup?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Gdy wybierzesz np. system 4z6 a trafisz 5z6 zdarzeń ( single lub grupy kilkuzdarzeniowe ) to wygrana zawsze będzie odnosiła się do ilości możliwych do utworzenia kombinacji 4-elementowych.

Tak więc przy popełnieniu 1 błędu w tym przykładzie , wygrasz 4z5=5 kombinacji 4-elementowych.

Jeśli zdarzenia będą miały równe kursy np. po 2 , to wygrana wyniesie 2^4=16*0.88=14.08
14.08*5=70.4

.

Do góry Bottom