>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

sts kupon rozpisowy

D 0

donkichot

Użytkownik
witam obstawiłem dzisiaj kupon rozpisowy 4 z 6 i chciałbym się dowiedzieć jak będzie liczone gdy np wejdzie mi 5 meczy to liczy się te 5 ? i tak samo jak 6 to liczy się 6 czy zawsze tylko 4 mecze się liczy ?
PS. W nowym systemie leonardo jeżeli ma to znaczenie.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Masz 6 meczy [A, B, C, D, E, F]. 4 z 6 to 15 możliwych kombinacji.

A, B, C, D, E - są trafione.
F - jest błędny.

wygrana:
A*B*C*D*1/15 całej stawki*0,88 (podatek)
A*B*C*E*1/15 całej stawki*0,88 (podatek)
B*C*D*E*1/15 całej stawki*0,88 (podatek)
itd.

Wszystkie kombinacje CZTERECH meczów jakie da się ułożyć z poprawnych typów (pomijasz wszystkie kombinacje zawierające F).

NIE MNOŻYSZ:
A*B*C*D*E
BO TEN ROZPIS NIE ZAWIERA TAKIEGO ZAKŁADU

D 0

donkichot

Użytkownik
bludek czyli z twojej wypowiedzi rozumiem że mogę liczyć tylko cztery więc co się dzieje przy pięciu, sześciu trafionych ?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Przy czterech trafionych masz wygraną tylko za jedną kombinację [nietrafione E i F]:

A*B*C*D*1/15 całej stawki *0,88 (podatek)

Nie można ułożyć większej ilość kombinacji z trafionych typów, bo musisz pomijać wszystkie zawierające E i F.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Przy pięciu trafionych masz wygraną z większej ilości kombinacji [nietrafione tylko F]:

A*B*C*D*1/15 całej stawki *0,88 (podatek)
A*B*C*E*1/15 całej stawki *0,88 (podatek)
A*B*D*E*1/15 całej stawki *0,88 (podatek)
A*C*D*E*1/15 całej stawki *0,88 (podatek)
B*C*D*E*1/15 całej stawki *0,88 (podatek)

Pomijasz tylko kombinacje z F.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Przy sześciu trafionych masz wygraną z wszystkich 15 możliwych kombinacji. Jednak tylko z kombinacji po 4 mecze! Nie masz wygranej z A*B*C*D*E*F jak w normalnym zakładzie akumulowanym.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 0

donkichot

Użytkownik
niech mi ktoś powie bo gdzieś na forum czytałem że 2 z 5 to 40 % 3 z 10 to 30 % itd. mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co z tym chodzi ?

powiedzcie mi jeszcze raz czy przy wszystkich trafionych wygrywam to co jest napisane w maksymalnej wygranej czyli http://img43.imageshack.us/i/20110122152528.jpg/ czy przy wszystkich trafionych mnożę wszystkie z 15 kombinacji http://img196.imageshack.us/i/20110122152510.jpg/ ( zaznaczona ostatnia rubryka)i wynik * 1/15 * 0,88, bo już troszeczkę się pogubiłem.

kartonik 132

kartonik

Użytkownik
Przy trafieniu wszystkich 6 meczy wygrasz to co jest napiasne jako max wygrana , przy 5 trafionych meczach wygrasz 5 kombinacji po ok 1,5 na tym kuponie a przy czterech trafionych meczach wejdzie tylko jedna kombinacja czyli ta złotowka z kawałkiem.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
niech mi ktoś powie bo gdzieś na forum czytałem że 2 z 5 to 40 % 3 z 10 to 30 % itd. mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co z tym chodzi ?
Sprawa jest prosta: 3 to 30% od 10, a 2 stanowi 40% z 5 , więc grając na 5 zdarzeń i trafiając 2z5 masz skuteczność 40% ...

Do góry Bottom