>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

STS - kilka spraw na początek

K 0

kokodzambo93

Użytkownik
Witam serdecznie.
Nigdy jeszcze nie obstawiałem meczów, mam jednak jakieś tam pojęcie na temat bukmacherki, bo dość dużo o tym przeczytałem. Wiadomo jednak - praktyka to praktyka. Mam do Was kilka pytań na temat obstawiania meczów w STS.
Po pierwsze, założenie konta. Mam juz 19 lat, więc tu problemu nie ma. Chciałbym się jednak dowiedzieć, czy są tu jakieś &quot;haki&quot;. Gdzieś czytałem, w regulaminie bodajże betclick, że mogą zażądać zaświadczenia o pracy czy coś takiego. Czy w STS też takie coś robią? Jak to wygląda z wysłaniem skanu dowodu? Czy ktoś z Was ma konto na STS i obstawia tam mecze? Jakie są wasze opinie na ten temat? Bardzo prosze o odpowiedzi ????

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Ja nigdy nie slyszałem o czyms takim ze chca zaświadczenie pracy co najwyzej potwierdzenie wplaty albo adresu.....Jesli chodzi o naziemny sts przy otwarciu konta wystarczy sam skan dowodu weryfikacja nastepuje od razu przy otwarciu konta i mozesz grac ????
A betclica nie polecam tj nizowy bukmacher.....Poczytaj sobie na forum.Pozdrawiam
A co do wyplaty z sts idzie standardowo 1 dzien wiec zle nie jest mozna polecic jak sie chce grac legalnie ja wzialem tylko dla bonusu.....

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Legalnie czyli w firmach bukmacherskich zarejestrowanych w Polsce.

STS ma na forum swój odzielny wątek - w dziale z firmami stacjonarnymi i raczej tam zadawaj pytania dotyczące tej firmy ( zapewne na masę pytań jakie chcesz zadać , odpowiedzi już tam są... ) .

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam serdecznie.
Nigdy jeszcze nie obstawiałem meczów, mam jednak jakieś tam pojęcie na temat bukmacherki, bo dość dużo o tym przeczytałem. Wiadomo jednak - praktyka to praktyka. Mam do Was kilka pytań na temat obstawiania meczów w STS.
Po pierwsze, założenie konta. Mam juz 19 lat, więc tu problemu nie ma. Chciałbym się jednak dowiedzieć, czy są tu jakieś &quot;haki&quot;. Gdzieś czytałem, w regulaminie bodajże betclick, że mogą zażądać zaświadczenia o pracy czy coś takiego. Czy w STS też takie coś robią? Jak to wygląda z wysłaniem skanu dowodu? Czy ktoś z Was ma konto na STS i obstawia tam mecze? Jakie są wasze opinie na ten temat? Bardzo prosze o odpowiedzi ????
Problemu z założeniem konta niema żadnego tak jak pisałeś. Haków o któryś wspominałeś niema żadnych. SKan dowodu dajesz zaraz przy rejestracji obie strony kserujesz/robisz foto(Scan). Ja mam konto i obstawiam tam mecze. ???? . Opinia jest taka wykorzystać bonus. ???? Wygrać i wypłącić. Proste jest 12 % podatku który z punktu widzenia gracza jest straszny...

Otrzymane punkty reputacji: +12
K 0

kokodzambo93

Użytkownik
A czy ktos spotkal sie z czyms takim, ze dzwonia aby sprawdzic, czy konto jest prawdziwe z pytaniem np. jaki mecz pan przed chwila obstawil ?
I jeszcze takie głupie, ale frapujące mnie pytanie - czy wysłanie skanu swojego dowodu osobistego jest bezpieczne ?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
A czy ktos spotkal sie z czyms takim, ze dzwonia aby sprawdzic, czy konto jest prawdziwe z pytaniem np. jaki mecz pan przed chwila obstawil ?
I jeszcze takie głupie, ale frapujące mnie pytanie - czy wysłanie skanu swojego dowodu osobistego jest bezpieczne ?
Nie dzwonią... przynajmniej nie spotkałem się z niczym takim...
Tak wysyłanie jest bezpieczne jak w każdym bukmacherze... tak tłumaczą ale nigdy 100 % pewności niema.

esiok5121 313

esiok5121

Użytkownik
Z bet365 mozesz dostać list, a tak najczęściej wystarcza sam dowód. Czego akurat wybrałeś STS? ????
Jest bezpieczne, mozesz wyslać skan przez połączenie szyfrowane na stronie buka, albo na specjalnego maila

K 0

kokodzambo93

Użytkownik
Poczytałem na temat wszystkich bukmacherow i odstraszyl mnie podatek 12%. Zalozylem konto w unibet, aktualnie obstawilem 2 pierwsze zaklady. Czy będzie warto grac u tego buka, zobaczymy ;) dzieki za odp

Do góry Bottom