>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

sts jak wyplacic wygrana

A 0

artur9797

Użytkownik
Witam. wczoraj wygralem zakład na moim koncie sts.pl 40zł I nie mam pojęcia jak wypłacić kasę ... .depozyt wynosi teraz 40zł a możliwa suma do wypłaty to 4.77zl. Jestem nowy jeśli chodzi o obstawianie online ktoś pomoże ?

S 20

sados20

Użytkownik
Witam. wczoraj wygralem zakład na moim koncie sts.pl 40zł I nie mam pojęcia jak wypłacić kasę ... .depozyt wynosi teraz 40zł a możliwa suma do wypłaty to 4.77zl. Jestem nowy jeśli chodzi o obstawianie online ktoś pomoże ?
a ile wpłaciłeś? i czy brałeś bonus od wypłaty?

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Mam też możliwość jakiegoś zaświadczenia o wygranej Ale jestem nowy i naprawdę nie wiem o co chodzi
Zaświadczenie o wygranej to dokument potwierdzający uzyskanie dochodu, przy niskich kwotach nie ma się co w to bawić.
Dostałem bonus więc nie mogę odebrać wygranej?
W takim wypadku wygraną będziesz mógł wypłacić po spełnieniu warunków bonusu dotyczących obrotu. Jeśli jest to bonus od pierwszego depozytu (a tak podejrzewam, pewnie zaznaczyłeś trzeci check box https://www.sts.pl/pl/registration/) to warunki obrotu są następujące:
Zasady promocji
3.1. Klienci są uprawnieni do otrzymania bonusu w wysokości pierwszego wpłaconego depozytu na
ekonto w terminie określonym w pkt. 2.3. po spełnieniu wymogów określonych w niniejszym
regulaminie. Niezależnie od wysokości wpłaconej przez Klienta kwoty depozytu, wartość bonusu
jest ograniczona dla jednego Klienta do kwoty 200,00 zł.
3.2. Aby saldo konta bonusowego zostało przeniesione na ekonto, klient musi w terminie 120 dni od zasilenia konta bonusowego, dokonać (na koncie bonusowym) zawarcia dowolnych wygranych
zakładów z łączną stawką odpowiadającą trzykrotności otrzymanego bonusu, z minimalnym
kursem całkowitym wynoszącym 1.7, w terminie wskazanym w pkt. 2.3.

3.3. Promocja kończy się w momencie w którym wszystkie zawarte na koncie bonusowym kupony
zostają rozstrzygnięte a saldo konta jest mniejsze niż 2 zł co uniemożliwia dalszą grę.
3.4. Promocja może zostać wznowiona na zasadach podanych w pkt 3.2 w momencie ponownego
doładowania konta bonusowego. W chwili rozpoczęcia nowej promocji środki pozostałe z
poprzedniej promocji przepadają.
3.5. Jeżeli promocja nie została zakończona a przed spełnieniem warunku opisanego w pkt. 3.2 klient
otrzyma nowy bonus, zwiększy on saldo konta bonusowego, nie zmieniając pozostałych zasad.
3.6. Po spełnieniu warunków określonych w punkcie 3.2 pozostała kwota bonusowa zostanie
przypisana do ekonta z możliwością dalszej gry lub wypłaty. 3.7. Uczestnikowi Promocji nie przysługuje prawo do scedowania prawa do bonusu na osobę trzecią.
3.8. Wypłaty pierwszego wpłaconego depozytu do kwoty 200 zł można dokonać dopiero po zawarciu
dowolnych wygranych zakładów z łączną stawką odpowiadającą jednokrotności kwoty depozytu
do 200 zł, z minimalnym kursem całkowitym wynoszącym 1,5. Część kwoty pierwszego
wpłaconego depozytu przewyższająca wartość 200 zł z wyłączeniem tej wartości, może być
wypłacona w dowolnie wybranym momencie bez konieczności spełnienia warunków zawartych
w punkcie 3.6.
3.9. Do promocji nie będą zaliczane zakłady na wydarzenia z oferty Zakłady Specjalne – „HIT
DNIA”.

A 0

artur9797

Użytkownik
Mi coś tu nie pasuje ponieważ zagrałem za pieniądze które sam wplacilem z swojego konta bankowego na konto sts a nie z bonusu co otrzymałem podczas 1 doładowania.Wiec dlaczegomam nie dostać wypłaty kasy ?

Do góry Bottom