>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

STS a kontrola pełnoletniości

J 0

jedziu

Użytkownik
Mam poważny porblem :-| wczoraj wysłałem 2 kupony około godziny 16. Wszystko było okey(jestem niepełnoletni:;/: brakuje mi jeszcze9 miesiecy:-() Pani wysyłająca nierobiła problemów,nawet odebrałem wygrana kase. Dzisaj zadowolony wchodze do sts podaje karteczke z numerami spotkan(miało byc 6 kuponów,bo 3 zdarzenia na każdym) ku mojemu zdziwieniu pani poprosiła o dowód. Ludzi dużo niebyło w punkcie,a na dodatek to była ta sama pani:;/:. Speszyłem sie troche,powiedzialem sobie w duchu,o ty...:grin: Tak sobie mysle że jakas kontrola była dzisaj,ma ktos jakies informacje na ten temat?;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Po prostu może otrzymała polecenie służbowe aby każdego kontrolować i już, Człowieku jeżeli nie masz 18lat to co ty robisz w punkcie w którym wstęp jest od 18 lat u mnie takich ludzi wyrzucają sami gracze. Także proponuje wysyłać kogoś dorosłego.

J 0

jedziu

Użytkownik
Dobra nie kłóćmy się ;) widocznie to moja wina ale takie postepowanie powinno być odrazu przy mojej pierwszej próbie a nie dopiero teraz:;/: teraz nie wiem co zrobic z kuponem wygranym :grin: 20 złotych na nim jest;) a dla mnie to niemała kwota:razz:

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
I według Ciebie to jest wtedy w porządku??
Lepszy taki sposób niż taki że sam pójdzie a potem Babki raz dają puścić potem nie. Niestety w STSie zawsze sprawdzali dowody jeszcze za moich młodzieńczych czasów.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
widocznie to moja wina ale takie postepowanie powinno być odrazu przy mojej pierwszej próbie a nie dopiero teraz:;/:
Ty sie ciesz,ze dopiero teraz Cie zczaili i mogles sobie troche pograc,a nie pierdzielisz ze POWINNI byli na samym poczatku Cie skontrolowac:-|
Lepszy taki sposób niż taki że sam pójdzie a potem Babki raz dają puścić potem nie. Niestety w STSie zawsze sprawdzali dowody jeszcze za moich młodzieńczych czasów.
Powiem Ci,ze mialo to swoj urok,jak czlowiek chcial obstawic i jakas adrenalinka byla czy sprawdzi ten dowod czy nie;)
I w sumie w STSach czesciej sprawdzaja niz np w Fortunie,wiec nie ma sie co dziwic.

J 0

jedziu

Użytkownik
Tego to nie wiedziałem, że cześciej sprawdzają w STS. Ogólnie to od kolegi wiedzialem o STS&#39;sie bo on w wieku 15 lat zaczął tam grac ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Przy odbiorze kuponu nie powinno być problemu - kupon wysłał Twój tata, a ty tylko odbierasz, bo masz po drodze ze szkoły.
To nie takie proste, Odebrać kupon może też tylko osoba pełnoletnia należy o tym pamiętać.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Panie podobno mają mieć częstsze kontrole i dlatego teraz są takie uczulone.
W sumie jak jesteśmy &lt;18 to nam teoretycznie nie wolno przebywać na terenie punktu.
A może dlatego Ci dzisiaj nie chciała postawić, bo wczoraj wygrałeś.

J 0

jedziu

Użytkownik
Ostatnio mialem serie taką,na 5 kuponów 3 mi weszły. Tylko wkurzyłem się bo patrze teraz na wyniki meczów i wszedł by mi kolejny kupon, tylko niewysłałem go ;/

J 0

jedziu

Użytkownik
Taaa ???? tylko,że ja dojezdzam do dużego miasta,bo mieszkam na wsi a do technikum chodze :p kumple co mają dowód,czesto mają dużo lekcji i spieszą sie na pociag ;/ wiec niema takiej możliwośc ????

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Ja z kolei spotkałem się z takim komunikatem (ogłoszeniem) że firma STS będzie rygorystycznie przestrzegać przepisów dotyczących pełnoletności graczy... Niby wielkie nic, ale dalsza część tego komunikatu była już śmieszna. Chodziło im że do punktu nie można wejść osoba pełnoletnia z dzieckiem, czy rodzeństwem - trochę dziwne bo jakimiś karami grożą (przynajmniej ja tak to zrozumiałem) To co, tatuś 3 letniego Maćka, chcąc puścić kupony, ma zostawić malca przed wejściem?
Widział ktoś taki tekst jeszcze?

slavoo-50193 0

slavoo-50193

Użytkownik
Co tu dużo gadać. Jesteś niepełnoletni i nie możesz zawierać zakładów. Prawo jest prawo. Na drzwiach każdego punktu jest karteczka z napisem. Wstęp dla osób od 18 lat. Tyle.

buk-katowice 59

buk-katowice

Użytkownik
Powinni sprawdzać każdego i bezapelacyjnie zakazywać puszczać nieletnim. Nie ważne czy brakuje 1 miesiąc czy 9. Nie masz 18 lat i koniec. Na tym etapie życia utrzymują Cię raczej rodzice i nie wiem czy byliby zadowoleni że ich zarobione pieniądze synek przep... w bukmacherke. Hazard jest dla dorosłych z rozsądkiem, którzy na dodatek sami zarabiają pieniądze, które decydują się później wydać na taką rozrywkę. TYLE.

M 1

michalpop18

Użytkownik
Powinni sprawdzać każdego i bezapelacyjnie zakazywać puszczać nieletnim. Nie ważne czy brakuje 1 miesiąc czy 9. Nie masz 18 lat i koniec. Na tym etapie życia utrzymują Cię raczej rodzice i nie wiem czy byliby zadowoleni że ich zarobione pieniądze synek przep... w bukmacherke. Hazard jest dla dorosłych z rozsądkiem, którzy na dodatek sami zarabiają pieniądze, które decydują się później wydać na taką rozrywkę. TYLE.
Ale doradziłeś... normalnie kolego prawie polałem się ze śmiechu. Rozumiem, że Ty zawsze byłeś pełnoletni (haha) i nigdy nie miałeś chęci zagrać kuponu, gdy byłeś niepełnoletni. I to właśnie takie osoby jak Ty nie chcą puszczać kuponów młodym chłopakom. A skąd wiesz, że on gra za plny rodziców, a może sam zarobił i teraz najzwyczajniej w świecie rozmnaża... tego nie wiesz więc nie pisz takich bzdur. Jak dla mnie to zabawna wypowiedź z Twojej strony, przeczytaj swoją myśl następnym razem zanim ją zatwierdzisz. To tyle, a odnośnie autora tematu, a może ta Pani akurat miała jakiś zły dzień i Cię akurat spytała o dowód, tego też nie wiem, ale najzwyczajniej mogłeś włożyć rękę do kieszeni i powiedzieć &quot;Momencik, zaraz przyniosę bo zostawiłem dokumenty w samochodzie&quot; i po sprawie, a wrócić jutro być może byłby ktoś inny.

slavoo-50193 0

slavoo-50193

Użytkownik
Autor tematu mógł zrobić prostą rzecz wiedząc, że nie ma 18 lat. Po prostu poprosić dyskretnie kogoś starszego, żeby mu puścił kupon i po sprawie. ????

Do góry Bottom