>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

STS - 20PLN bez depozytu TYLKO DZISIAJ(16.03.16)

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Wchodząc na stronę STS&#39;a żeby zobaczyć sobie ofertę natknąłem się na informację o freebecie.
Tylko dla nowych graczy, którzy nie mają jeszcze założonego konta.
STS FREEBET

5. Aby saldo konta bonusowego zostało przeniesione na ekonto, Uczestnik musi w terminie 120 dni
od zasilenia konta bonusowego dokonać (na koncie bonusowym) zawarcia dowolnych wygranych
zakładów z łączną stawką odpowiadającą trzykrotności otrzymanego bonusu, z minimalnym kursem
całkowitym wynoszącym 1,91. Do obrotu bonusem będą się liczyły tylko stawki z wygranych
kuponów zawartych z tego konta. Wszelkie informacje dotyczące konta bonusowego znajdują się w
Regulaminie Bonusu Startowego Star-Typ Sport dostępnego na stronie http://www.sts.pl.

X 0

xsysiu

Użytkownik
A zapisał może ktoś regulamin tej promocji &quot;bez ryzyka&quot; bo jakoś hajs mi nie wrócił na bonusowe konto po niewygranym zakładzie.
edit:
znalazłem, kasa wraca max po 48h, wrzucił bym link ale nie mogę, blokada..

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Liczy się ako do tej promocji, jak i zakłady live. Obróciłem 3 razy i pieniądze z bonusu już są na koncie depozyt. /Piękne promo, dzięki za info.

shizun 0

shizun

Użytkownik
Świetna sprawa. Skorzystałem obróciłem 3 razy i pieniądze się zgadzają. Dzięki za info o tym bonusie!

Do góry Bottom