>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

strzelec + wynik

M 0

mikesyney

Użytkownik
&quot;Kto strzeli pierwszą bramkę ORAZ jaki będzie dokładny wynik końcowy spotkania? Wygrany zakład musi posiadać obie odpowiedzi poprawne. Wszystkie zakłady dotyczą pełnych 90 minut, plus czas doliczony. Dogrywka/rzuty karne nie są brane pod uwagę. Wszystkie zakłady na danego srtzelca zostaną anulowane jeżeli zawodnik wejdzie na boisko po pierwszym golu lub nie zagra w meczu&quot;
jest to cytat z &#39;zasad&#39; na betfair zakładu &#39;pierwszy strzelec + wynik&#39;
jest tam tylko wymienionych 4 zawodników (przykład Irlandia Północna - Polska)
http://sports.betfair.com/Index.do?mi=100458423&amp;amp;ex=1&amp;amp;origin=MRL
mam pytanie, co się dzieje gdy każdy z tych zawodników wejdzie na boisko ale żaden z wymienionych nie strzeli gola... JEDNAK gola strzeli jakiś inny zawodnik, (niewymieniony) i mecz zakończy się tym wynikiem, co strzelił ten zawodnik? to postawione wcześniej zakłady na tych 4 zawodników są przegrane?
dobrze mówię?

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
zgadza sie, obstawiasz jaki zawodnik strzeli pierwszego gola.. jezeli strzeli inny zawodnik to juz na tym etapie przegrywasz kupon pomimo trafienia np dokladnego wyniku

M 0

mikesyney

Użytkownik
dzięki kolego ???? myślałem, że jest inaczej, ponieważ jak na to nie patrzeć to trudno jest wytypować zawodnika, który wejdzie na boisko... ????

Do góry Bottom