853 oski1929 Użytkownik Kwiecień 23, 2009 #1 Czy w jakimś buku naziemnym mozna np postawic: Strzelec gola Samuel Eto ? Albo jakis inny pilkarz?
64,9K ryczy Użytkownik Kwiecień 24, 2009 #2 Ja wiem ze w milenium się da ale tylko jak jest liga mistrzów w ligowych meczach nie ma takiej oferty ????
Ja wiem ze w milenium się da ale tylko jak jest liga mistrzów w ligowych meczach nie ma takiej oferty ????
F 0 frezerx Użytkownik Kwiecień 27, 2009 #5 Jeszcze raz na jakiś czas typy takie pojawiają się w STS ale kursy są nieraz mocno zaniżone...????
0 nowak Użytkownik Kwiecień 28, 2009 #6 w Fortunie mozna stawiac na strzelców bramek, nie w każdym meczu, ale napewno takie zakłady sa dostepne, sam często stawiam na Messiego
w Fortunie mozna stawiac na strzelców bramek, nie w każdym meczu, ale napewno takie zakłady sa dostepne, sam często stawiam na Messiego
853 oski1929 Użytkownik Kwiecień 29, 2009 #10 w Tipsporcie idzie obstawiać i korzystne kursy. Kliknij aby rozwinąć... Tylko szkoda ze w Gdyni go nie ma ;/
w Tipsporcie idzie obstawiać i korzystne kursy. Kliknij aby rozwinąć... Tylko szkoda ze w Gdyni go nie ma ;/
853 oski1929 Użytkownik Maj 3, 2009 #12 a koledzy czy w fortunie mozna kupic tzw. ulotke kursowa jaka jest w sts-ie ?
0 kurus-i Użytkownik Maj 3, 2009 #13 a koledzy czy w fortunie mozna kupic tzw. ulotke kursowa jaka jest w sts-ie ? Kliknij aby rozwinąć... Najlepiej po prostu zapytać podczas dawania kuponu chyba.....myślimy myslimy....to nie boli ???? ????
a koledzy czy w fortunie mozna kupic tzw. ulotke kursowa jaka jest w sts-ie ? Kliknij aby rozwinąć... Najlepiej po prostu zapytać podczas dawania kuponu chyba.....myślimy myslimy....to nie boli ???? ????
1,3K darius010 Forum VIP Maj 4, 2009 #14 http://punkty.efortuna.pl/content.php?node=1021 jakis tygodnik jest w fortunie
853 oski1929 Użytkownik Maj 4, 2009 #15 oo no to zobaczymyczy maja kurse na wszystkie mecze na weekend ????