>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

strony www

sparta 309

sparta

Użytkownik
Mam pytanie. Chodzi o nazwe jakiegos dobrego programu do tworzenia stron www.
Dokladniej chodzi o program w jezyku polskim i do stworzenia profesjonalnej strony wiec chyba aplikacje po pare mega odpadaja bo moga nie spelnic oczekiwan
z gory dzieki

V 256

vernix

Użytkownik
Ale chodzi Ci o kod strony czy wygląd (layout)? Jeśli o kod to bez znajomości co najmniej xhtml i css nic nie zdziałasz, bo profesjonalnej strony nie stworzysz w edytorze wizualnym (ja korzystam z polskiego programu NotH, który zajmuje kilka MB, ale trzeba znać składnię). Jeśli o layout to b. dobrym programem jest Adobe Photoshop (płatny, można ściągnąć wersję trial) i GIMP, który z początku może sprawić nieco trudności w obsłudze, ale jest darmowy.
W zasadzie podstawą jest znajomość xhtml/css, jeśli go nie znasz to aby mieć profesjonalną stronę powinieneś się zwrócić do osób/firm zajmujących się tym zawodowo.

atlantian 0

atlantian

Użytkownik
Mam pytanie.
z gory dzieki
Załóż konto na home pl wrzuć Joomla lub inne, poszukaj darmowego layoutu w Guglu.com i wgraj i wybierz; bez angielskiego się nie obejdzie, chyba, że wolisz phpbyprzemo co jest totalną porażką;

K 0

kapodiso

Użytkownik
na dobrych serwerach są automatyczne instalatory różnych skryptów, jak potrzebujesz czegoś prostego to wordpress a najlepiej podszkolić się z html/css

Do góry Bottom