>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Strony lub aplikacje umożliwiające oglądanie meczy przez internet za opłatą.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Jak w temacie, ostatnio oglądałem LM na onecie (za 6zł) i jakość całego przekazu jest imponująca, mam internet 512 i zero przycięcia przy jakości obrazu porównywalnej do telewizyjnej, jest jeszcze ipla również ciekawa aplikacja bardzo dużo różnych rozgrywek jednak niemożna wykupić jednego spotkania tylko &quot;abonament&quot; na jakiś okres. Interesuje mnie czy może znacie inne strony, aplikacje działające na tej samej zasadzie jak te które już wymieniłem, nie koniecznie muszą być PL.

pingwin 117

pingwin

Użytkownik
Po co Ci płatne aplikacje, jak są bezpłatne ? :razz: Wchodzisz sobie na meczyki.pl - ściągasz SopCasta i oglądasz. Za nic nie trzeba płacić. Jakość bardzo dobra. Nie wiem jak na 512, ale u mnie na jedynce śmiga płynnie bez przycięć.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
właśnie to 512 mnie ogranicza, bo co jakiś czas przycina i jakość na sopcaście też tak dobra nie jest, niedługo kończy mi się umowa zwiększę transfer, może wtedy o sopcascie pomyśle, eurosport player jeszcze chyba jest, ale Bundesligę mogę oglądać w tv, przydała by się jakaś stronka/ aplikacja z l.angielską, hiszpańską

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Czy Ty masz problemy natury okulistycznej???
Bo na wielu z tych podanych Ci stron masz opcję płacenia za wyższą jakość niż w standardzie...
Ponadto w necie masz masę takich ofert jak np.:
Sky Sports channels are now available as a live stream over broadband internet. Versions of the following Sky Sports channels are available: Sky Sports 1, ...
streaming.skysports.com/epl/public/Help.aspx

Do góry Bottom