>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Strona z "aktualnymi wydarzeniami sportowymi na dziś"

N 0

nicram

Użytkownik
Witam. Szukam strony jak w temacie, gdzie miałbym chronologicznie wg. czasu wypisanie WSZYSTKIE wydarzenia sportowe które mają miejsce danego dnia.
Chodzi mi mniej wiecej o cos takiego jak kalendarz wydarzeń live na bwin.com, z tym ze tam są tylko wydarzenia ktore na zywo obsluguje bwin.
Czy taka strona w ogole istnieje?
Moglby ktos wspomoc jakims linkiem?
Pozdrawiam.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Wszystkie?
Ping-pong, squash, badminton, darty i krykiet itd.? Po co Ci coś takiego?
Nie wierzę, że istnieje taka strona bo nie byłaby nikomu potrzebna.
Są strony w stylu livesports.pl (bardziej rozbudowane) ale ograniczają się do topowych sportów.

N 0

nicram

Użytkownik
Kukla:
Tak obstawiałem juz min.:
Ping-ponga, badminton, darty, krykiet.
Również bowls, wyścigi koni, psów, futsal, i wiele różnych dziwnych i normalnych
Squasha jeszcze nie - ale tylko dlatego ze nie widzialem jeszcze nigdzie takiej możliwości.
Ja28 - dziekuje za linki.
Jednak mi bardziej jak pisałem przydało się coś w stylu kalendarza na bwinie, ewentualnie jak tutaj:
www soccer-live pl/transmisje.php?id=pozostale
W LINKU TRZEBA WSTAWIC KROPKI - MAM PONIZEJ 20 POSTOW I NIE MOGE UMIESZCZAC LINKOW

Chodzi o to, aby sporty nie byly porozdzielane na kategorie - tylko wszystkie razem chronologicznie wg. godziny rozpoczecia wydarzenia.

Po co mi to?
Wchodze na buka powiedzmy o 19tej wchodze na 1ną strone - nie 5 róznych zakładek i widze co sie bedzie dzialo przez najblizsze 3h mojej &quot;pracy&quot;
Nie prawda ze taka strona nie bylaby nikomu potrzebna bo bylaby potrzebna mi.
Dziekuje za linki i czekam na dalsze podpowiedzi.
Pozdrawiam.

edit:
//kukla - Kilku bukmacherów oferuje kalendarze live, z nadchodzącymi wydarzeniami...
Większość posiada również, możliwość ustawienia chronologicznie typów wystawionych w ofercie.
Znajdź buka z najszerszą ofertą... innych możliwości nie widzę.

Co do kwestii, że nie byłoby nikomu potrzebne - naturlanie uogólniałem.
Nikomu czyt. byłoby niewielu zainteresowanych.
Takie &quot;multi obstawianie&quot; czy tez &quot;multi śledzenie&quot; nie jest zbyt popularne. Przynajmniej w moim odczuciu.

Pozdro

Do góry Bottom