>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Strona O Niebezpiecznych Miejscach W Polskich Miastach

K 358

koeman66

Użytkownik
bylo takie cos na TVN chyba o tym mowili, ze powstala stronka, na ktorej znajduja sie oznaczenia niebezpiecznych miejsc w polskich miastach, np. Warszawa - Ząbkowska - czeste kradzieze, itd. itp.
slyszal ktos o tym, zna ktos adres?
adres podawali i zem nie zapisal, a bym se luknal swoja miescine

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Widziałem akurat to wydanie Faktów i z tego co pamiętam to była strona o tylko 1 polskim mieście na śląsku.No ale niestety adresu nie pamiętam.

lalo 36

lalo

Forum VIP
Tak ja też coś pamiętam i mówili chyba wtedy że Katowice są najniebezpieczniejszym miastem ale czy podawali stronkę ? Hmmm wydaje mi się że nie :]

P 0

profi

Użytkownik
Jeśli chodzi o katowice to jak ktoś jest ciekaw to mogę zdradzić najniebezpieczniejsze miejsca ????
Ale watpie żeby katowice były najniebezpieczniejszym miastem w polsce...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ostatnio bodajze w GW czytalem klasyfikacje najniebezpieczniejszych miast (nie miejsc), uwzgledniano liczbe morderstw, napadow, gwaltow i kradziezy. I jak pamietam to 1 miejsce Wrocław, Kraków chyba 6 poprawil lokate ;].
A najbezpieczniejszymi okazaly sie Olsztyn i Białystok.

mateja33 0

mateja33

Użytkownik
Ostatnio bodajze w GW czytalem klasyfikacje najniebezpieczniejszych miast (nie miejsc), uwzgledniano liczbe morderstw, napadow, gwaltow i kradziezy. I jak pamietam to 1 miejsce Wrocław, Kraków chyba 6 poprawil lokate ;].
A najbezpieczniejszymi okazaly sie Olsztyn i Białystok.
No akurat nie wiem czy B-stok jaest taki najbezpieczniejszy :]

Do góry Bottom