>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Strona bukmacherska - dział

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Witam,
nie wiem czy dział jest po prostu tak słabo moderowany, czy mój temat został odrzucony z jakiegoś niewytłumaczalnego powodu. Proszę o powód, dlaczego temat nie został opublikowany, bo chyba każdy ma tutaj takie sama prawa, a od dłuższego czasu jestem tutaj po prostu dyskryminowany. Wypowiedzieć się tutaj negatywnie to zaraz posty kasowane, nawet jeśli jest to w swoim temacie, gdzie podobno można pisać swoje zdanie. Nie hejtuje, tylko po prostu piszę swoje zdanie na ten temat. W dziale tenisa nie piszę i wielu tak samo robi (pewnie z tego samego powodu) i nie widzę powodu, żeby ja był na tej &quot;gorszej&quot; pozycji. Mam nadzieję, że ktoś z administracji ładnie wytłumaczy mi ten fakt...

korposzczurek 23

korposzczurek

Użytkownik
Witam,
nie wiem czy dział jest po prostu tak słabo moderowany, czy mój temat został odrzucony z jakiegoś niewytłumaczalnego powodu. Proszę o powód, dlaczego temat nie został opublikowany, bo chyba każdy ma tutaj takie sama prawa, a od dłuższego czasu jestem tutaj po prostu dyskryminowany. Wypowiedzieć się tutaj negatywnie to zaraz posty kasowane, nawet jeśli jest to w swoim temacie, gdzie podobno można pisać swoje zdanie. Nie hejtuje, tylko po prostu piszę swoje zdanie na ten temat. W dziale tenisa nie piszę i wielu tak samo robi (pewnie z tego samego powodu) i nie widzę powodu, żeby ja był na tej &quot;gorszej&quot; pozycji. Mam nadzieję, że ktoś z administracji ładnie wytłumaczy mi ten fakt...
dokładnie problemem chyba jest fakt ze nikt tego watku nie administruje. Osobiscie zglaszalem sprawę dwukrotnie zero odpowiedzi

ted 12,8K

ted

Forum VIP
swojej strony nie mozesz u nas na forum reklamowac i koniec dyskusji
w dziale masz regulamin

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
u mnie taka sama sytuacja;-( prosba o podjecie tematu
Zarejestrowałeś się kilka dni temu, napisałeś kilka postów i od razu chcesz się reklamować z czymkolwiek na największym forum bukmacherskim w Polsce. Popracuj trochę i daj coś od siebie to my również będziemy patrzeć na to innym okiem. Dużo osób chciałoby się tu reklamować, fixy, płatne typy, bezpłatne zresztą też. Wtedy forum zamieniłoby się w słup ogłoszeniowy.
Pozdrawiam

korposzczurek 23

korposzczurek

Użytkownik
Zarejestrowałeś się kilka dni temu, napisałeś kilka postów i od razu chcesz się reklamować z czymkolwiek na największym forum bukmacherskim w Polsce. Popracuj trochę i daj coś od siebie to my również będziemy patrzeć na to innym okiem. Dużo osób chciałoby się tu reklamować, fixy, płatne typy, bezpłatne zresztą też. Wtedy forum zamieniłoby się w słup ogłoszeniowy.

Pozdrawiam
W sumie racja ;) nie to było moim celem rejestrując sie na stronie;)
Natomiast warto było by to doprecyzowac w regulaminie działu !!!!
Dlatego tez przeglądając forum zdziwiłem sie takim tematem ;) regulamin jest oczywisty wiec to co piszecie powinno byc tam dodane zeby nie było nieporozumień i podejrzeń ze jednych faworyzujące a innych nie ;(
Nic tak człowieka nie wkurza jak niedomowienia i napisy z gwiazdka których twym przypadku brak!!!

A warunki z regulaminu działu spełniłem ....
Ale nie o to chodzi pisałem także do administratora o co kaman ? Bez odpowiedzi i to boli najbardziej

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
A warunki z regulaminu działu spełniłem ....
Ale nie o to chodzi pisałem także do administratora o co kaman ? Bez odpowiedzi i to boli najbardziej
Admini dziennie potrafią dostawać po kilkadziesiąt albo i kilkaset wiadomości. Nie każdy potrafi na nie szybko odpowiedzieć. Zacznij normalnie funkcjonować na forum, a admin jak znajdzie chwilę czasu to na pewno odpowie na Twoje pytanie.

korposzczurek 23

korposzczurek

Użytkownik
swojej strony nie mozesz u nas na forum reklamowac i koniec dyskusji

w dziale masz regulamin
Zebym ja musial pokazywac adminowi co jest w regulaminie... brak slow
Taka drobna uwaga : w zaden sposob nie chce umiejszac roli administratorow na tym forum wiem jaka to ciezka i trudna praca 24h . Natomiast nie lubie jak ktos wciska mi kit i odwoluje sie do regulaminu ktorego jak widze nie czytal ???? moje uwagi powiniscie potraktowac jak rady a nie uszczypliwosci . Zmiencie regulamin w dziale a nie stosujecie nieficjalny tylko wam dobrze znany ograniczy to w przyszlosci podobne tematy

korposzczurek 23

korposzczurek

Użytkownik
Być może za długo w korpo siedzisz i trzymasz się na siłę zapisu, który obecnie jest bardzo płynny.
I dzieki temu ze jest plynny jako administrator tracisz czas na takie rozmowy. A potem narzekanie ze dostajecie setki wiadomosci.
Tak jak juz rozmawiam Plynnie z adminem Co jeszcze plynne jest na tym Forum ?? Chcialbym bym to wiedziec aby plynnie przechodzic miedzy tematami i nie tracic energii ta tego typu posty. Bo czas plynie nieublagalnie a na dal nie wiem na czym i po czym plywam:cool:

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
I dzieki temu ze jest plynny jako administrator tracisz czas na takie rozmowy. A potem narzekanie ze dostajecie setki wiadomosci.
Tak jak juz rozmawiam Plynnie z adminem Co jeszcze plynne jest na tym Forum ?? Chcialbym bym to wiedziec aby plynnie przechodzic miedzy tematami i nie tracic energii ta tego typu posty. Bo czas plynie nieublagalnie a na dal nie wiem na czym i po czym plywam:cool:
Regulamin został zaktualizowany. Zapraszam do lektury.

http://forum.bukmacherskie.com/f286/regulamin-dzialu-46365.html#post5859346

Pozdrawiam

Do góry Bottom