>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Striker1989 zarabia na życie!

striker1989 4

striker1989

Użytkownik
Witam koledzy!

O mnie:

Gram już od kilku dobrych lat różnymi sposobami. Po latach doświadczeń jednak stwierdzam, że najpewnieszy dochód zapewniał i zapewnia mi arbitraż popularnie surebety.

W tym temacie będę przekazywał Wam moje tipy jak grać, oraz mój raport z wygranych.

Nie jestem rekinem w robieniu 10k Euro jak niektórzy nasi koledzy, ale stosując solidny system, rozszerzam swój bankroll i średnia krajowa dla mnie nie jest obecnie dla mnie problemem.

Jak grać:

Ja osobiście stosuje oprogramowanie do wyszukiwania surebetów nie chce tutaj spamować nazwami.
Daje mi to dużą elastyczność i szybkość w podejmowaniu decyzji.

Wielu z Was powie, że limity, że to nie jest 100% bezpieczne. Macie racje, dla osób które grają na pałe wysokie surebety nawet powyżej 5% anulacja zakładu jest wliczona w ryzyko.

Jednak jeżeli znasz kilka rad które przedstawie, myślę że łatwiej będzie zrozumieć.

Dodatkowo korzystam z miesięcznego cashbacku oferowanego przez jedną stronę. Daje mi to duże oszczędności na koniec miesiąca.

W razie pytań zapraszam do kontaktu.

Zaczynajmy! ;)

striker1989 4

striker1989

Użytkownik
Galarza, Juan Ignacio — Van De Zandschulp, Botic
Tennis / ATP Challenger Tour Scheveningen, Netherlands, Qualifying
Win 1
1.830
Win 2
2.250
Do wygrania około 20 zł plus pod koniec miesiąca cashback.
Dzisiaj zagram około 3 meczy. W weekendy zawsze więcej okazji.

striker1989 4

striker1989

Użytkownik
Colchester United — Crystal Palace
CLUB FRIENDLY H1(+0.5) (1 period) 2.04
H2(−0.5) (1 period) 2.00
do wygrania 10 złotych plus cashback!
Wczoraj udało się zarobić 50 złotych.
Odpuszczam surebety większe niż 3%
Z doświadczenia wiem, że szybciej bukmacherzy limitują grających takie surebety

striker1989 4

striker1989

Użytkownik
Livorno — Juve Stabia Coppa Italia H1(+0.5) 1.30
2 4.50

Do wygrania 10 zł + plus cashback ???? krok po kroku do przodu. W takich przypadkach bardziej skupiam się na cashbacku niż na wygranej :)

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Cześć ;) Lubie czytać wpisy osób które grają siurki, choć ja tak nie gram. Napisałeś po latach grania że siurki najlepsze, to ile już tym sposobem grasz i czy miałeś już limity ? Aaa i jeszcze jedno jakimi stawkami grasz ?

striker1989 4

striker1989

Użytkownik
Witam,

Dzięki za posty i za zainteresowanie. Miałem kilka razy zlimitowane konto, najczęściej u takich bukmacherów jak bwin/expekt/unibet itd. Jeżeli natrafia mi się limit staram się odpuścić danego buka na kilka miesięcy i później albo poprosić kumpla o rejestrację i pełną weryfikację albo z kimś się dogaduje. Używam VPN&#39;a , gdyż mieszkam za granicą, więc sprawa IP odpada. Zyski naprawdę zależą ile temu poświęcam, my bankroll obecnie pozwala mi na robienie około 2-3 tysięcy złotych, a gram tylko w weekendy.

Największa strata jaką miałem to 1000 zł, to było kilka miechów temu jak anulowali mi zakład po kreczu tenisowym, czasem jak zdaża mi się, że ucieknie kurs to stawiam i tak tracąc czasem 100 / 200 złotych. Jednak wolę stracić tyle niż dużo większą sumę.

Jutro dam podsumowanie lipca.

Pozdrawiam

striker1989 4

striker1989

Użytkownik
Z opóźnieniem ale podliczyłem dopiero dzisiaj bilans zysków i strat.
Na plus 1700 złotych + cashback który ma przyjść za niedługo, nie umiem oszacować ile go wyjdzie ale zawsze coś dodatkowo.
Dziś gram:

Football 04/08
20:30 Hajduk Split — Oleksandria
UEFA Europa League Over 0.5 for 2 team 1.80 Under 0.5 for 2 team 2.3.
Do wygrania 20 zł

striker1989 4

striker1989

Użytkownik
0,98 % Tromsø 2 — Finnsnes IL
Norway Division 2 Group 1 typ 1X 1.80 / typ 2 2.30

Do wygrania 20 zł.

Kolejna rada jak widzicie bardzo długo wiszący surebet, może się okazać, że bukmacherzy chcą zweryfikować kto go gra.

striker1989 4

striker1989

Użytkownik
Dopadł mnie okres wakacyjny i nie miałem czasu zbytnio grać, z pozytywów otrzymałem cashback z cashbackforgamblers.com wpadła niezła sumka, więc pokryła wakacje.
Dzisiaj gram na początek:
MKS Kluczbork — Sandecja Nowy Sacz
Poland I Liga
H1(0.0) 2.30
Win 2 / DNB 1.80
Do wygrania 35 zł.

striker1989 4

striker1989

Użytkownik
Bardzo dobre wyniki sierpnia.
2000 złotych w tym otrzymany dobry zastrzyk z cashbacku z poprzedniego miesiąca sprawiło, że mimo wakacji sierpień na duży plus.
Teraz rozpoczęły się ligi więc morze możliwości do grania surebetów czy rozpoczęcia ciekawych progresji.
Do dzieła! ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
striker1989 4

striker1989

Użytkownik
Avangard Omsk — Metallurg Magnitogorsk
Ice Hockey - Kontinental Hockey League 1X 1.53 2 2.95
Do wygrania 20 PLN. Miesiac kampanii wrzesniowej, ale w weekendy nadrabiam.
Pazdziernik wkrotce, wiec sie zacznie prawdziwa gra

Do góry Bottom