>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stream na tablecie b365

jannek 389

jannek

Użytkownik
Witam,
mam tablet - widzialem gdzies tu wczesniej na forum jak ktos pisal o tym
chodzi mi o to by przegladarka nie wchodzila przez mobile tylko normalnie tak jakbym odpalal na PC
chce miec poprostu takie okienko na becie jakie jest na PC
ktos moglby tez polecic najlepsza przegladarke ktora sie do tego nadaje
Pozdrawiam

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
jakiego masz androida? na 4.4.2 kit kat flasha można mieć tylko specjalnym sposobem i tylko na jednej przeglądarce, tak ja korzystam, odpalam strone extras na becie i ogladam

przeglądarka dolphin browser najlepiej się nadaje, jest tryb stacjonarny

jannek 389

jannek

Użytkownik
4.4 - mam dolphina ale nigdzie w ustawieniach nie widze trybu stacjonarnego
co do dolphina - wczesniejsza przegladarka wlaczala mi wideo z b365 na pelnym ekranie jak film - dolphin pyta - gdzie ten &quot;stream&quot; sciagnac itp - ja pozwalam ale i tak konczy sie niepowodzeniem i nie moge ogladac nic z b365...

mkm 15

mkm

Użytkownik
Mam podobne pytanie odnośnie streamów (meczyki, weebTV) - nie mogę odpalić na LENOVO YOGA 8 - czy tak jak wyżej opisane to mnie odpali??

jannek 389

jannek

Użytkownik
Dzieki Panowie, wszystko ladnie smiga - stream b365 na 7&#39; szalu nie robi ;)
mam jeszcze 1 problem b365 na kompie na live jest podzielony na 3 czesci
1 z live , 2 glowna na srodku i 3 ze statami + puszczonymi kuponami
na kompie wszystkie 3 czesci rolluje scrollem od myszy
na tablecie rowniez widze te &quot;przewijaki&quot; przy kazdej z 3 czesci - jednak palcem ni jak nie dam rady ich suwac
nie da sie czy poprostu mam zamale doswiadczenie w tym temacie &quot;macania ekranu? ?

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
z tym moze byc ciezko bo przeciez to strona we flashu, dosc ze ten flash jest ubogi na telefon to jeszcze zuzywa duzo procka

lepiej jak sobie na jednej karcie w dolphinie otworzysz stream, a na drugiej mobilna strone beta

Do góry Bottom