>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Straight up!

quintana 425

quintana

Użytkownik
Powracam z podawaniem typów. Gram głownie - nożną, kosza, tenis. Stawki będę podawał od 1 do 10. Bez statystyki bo nie mam na to czasu.

#1 &amp; #2

Nishirioki - Gasquet | 1
Bryan/Bryan - Kubot/Matkowski | 1
Peye/Zimnojic - Bhupathi/Martin | 1

AKO - 2,9
Stawka - 6/10

Miami Heat - Toronto Raptors | Miami -2,5

Kurs - 3,25
Stawka 5/10

Po raz kolejny dogrywka, a było bardzo blisko
Analiza do Miami w dziale NBA

quintana 425

quintana

Użytkownik

Liverpool - Villareal | Over 10 rr
Sevilla - Donieck | Over 10 rr

AKO - 2,72
Stawka - 4/10

quintana 425

quintana

Użytkownik

Niezły początek tematu! Na noc jeszcze takie coś :
Stars - Blues | 2 OT
Sharks - Predators | over 3,5

AKO - 2,15
Stawka - 3/10

quintana 425

quintana

Użytkownik

Murray - Bedrych | 1
Nishikori - Kyrios | 1
Sugita - Evans | 2

AKO - 2,77
Stawka 6/10

Murray może ostatnio nie zachwyca. Męczył, sie ze starym Radkiem, ale wczoraj gładko pokonał przebijaka Simona. Berdych po trudach ograł Ferrera, ale ten mecz mógł się skończyć kompletnie inaczej. Jest to typ po prostu przeciwko Czechowi, który chyba nie chce tu grać, bo tak to wyglądało.

Nishikori, jeden z moich ulubionych tenisistów, niepozorny Japończyk, ale świetny technicznie. Oglądalem wszystkie mecze Kyrgiosa w Madrycie i zdecydowanie mnie do siebie nie przekonał. Zawsze były to męczarnie, gdzie raczej przeciwnicy mu pomagali. Ostatnio grali w Miami i wygrał Kei.

Evans jest w świetniej formie, Sugita w fatalnej. Ogólnie nawet gdyby oboje byli w świetnej, to tylko kurs na Evansa zwiększył by się lekko.

quintana 425

quintana

Użytkownik

Pedlow/O&#39;Gorman vs Koshkarev/Bykanov | 1

Kurs - 1,8
Stawka - 5/10

Od Rogera. Oby weszło

DWAJ PIEPRZENI DEBILE, Z 14:13 W TB NA 14:16

quintana 425

quintana

Użytkownik
# 7

Cavaliers - Atlanta | 1
Spurs - Oklahoma | 1

AKO - 3,00
Stawka - 4/10

Analiza w dziale NBA. Jak dla mnie po prostu warto spróbować, bo to są tylko dwa mecze drużyn, które i tak się spotkają w finale, a połączony kurs miodzio.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Z siatkówką plażową daje sobie spokój, bo same niedorozwoje chyba w to grają.

# 8

Metz + Linz + Djoko

AKO - 2,1
Stawka - 6/10

Nie skomentuje tego, LINZ NIBY WALCZY O AWANS I PRZEGRYWA U SIEBIE ZE ŚREDNIAKIEM 0:2.

quintana 425

quintana

Użytkownik

Frankfurt - Alba Berlin | Frankfurt -2,5
Lechia - Ruch | 1
Anzhi - Zenit | 2

AKO - 2,6
Stawka - 8/10

Grubo w to ide. Frankfurt wygrał jakiś czas z temu z Albą na wyjeździe różnicą bodajże 16 punktów. To już są PO, więc nie ma odpuszczania, a u siebie w hali przegrali ostatni raz w grudniu. Ruch raczej sie podłoży w podzięce za wycofanie tej skargi czy co to tam było. Nawet jeżeli nie to Lechia jest znacznie lepsza, ma jeszcze szanse o coś powalczyć, a Ruch juz nie. Zenit walczy dalej o LM, wygrają

quintana 425

quintana

Użytkownik

Pouille - Kukuskhin | 1 Jakaś kontuzja tu musiała być. Miał 4:1 i przy serwisie Kukułki 3 BP i nagle zaczął grać padake. Takie mecze najbardziej bolą
Monaco - Johnson | 1
Stepanek - Volandri | 1

AKO - 2,66
Stawka - 6/10

Pouille jest to młody kocur którego gre uwielbiam. Ogrywał Goffina i wielu innych klasowych graczy. Kukułka może jakiś bardzo słaby nie jest, ale Lucas go poskłada.

Monaco wraca po kontuzji i gra nawet nieźle. Jonhson gracz, który nie lubi grać na cegle. Ostatnio powalczył z Dogo, ale on też na cegłe nie jest. Tutaj nie może przegrać Argentyńczyk skoro chce wrócić do topu

Stepanek stary wyjadacz jakby drugą młodość odzyskał. Urwany set Murrayowi, ogólnie nieźle grał w Madrycie. Volandri, gracz gospodarzy to typowy gracz na czelki. Radek chce poprawić swoją pozycję, więc dzisiaj wygrywa.

quintana 425

quintana

Użytkownik

Barca + Ajax + Benfica + Kiel (-2,5)

AKO - 2,1
Stawka - 5/10

Typowo na faworytów, ale takich mega. Wszystkie drużyny grają tutaj o mistrzostwa w swoich krajach i dla dwóch jest to ostatni mecz. Na pewno wejdzie

quintana 425

quintana

Użytkownik
Po dwóch dniach zarobek 24 jednostek✅✅! Nie spodziewałem sie, że będzie tak dobrze. Do tego dzisiejsze typy wyglądają naprawdę obiecująco! Chyba warto ze mną grać, więc zapraszam częściej!

Na koniec miesiąca jednak zrobię statystykę.

S 0

sebolx17

Użytkownik
W 3 kuponie wkradł się błąd, masz over 10rr w meczu Sevilla - Donieck i kupon oznaczony jako wygrany. O ile dobrze pamiętam było równo 10 rzutów rożnych.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Dziwny dzień. Pouille przegrywa ze stanu 4:1 i 3 BP przy serwisie Kukuły. Potem Stepanek pierwszego seta wygrywa do jednego, aby potem przegrać dwa. Na sam koniec Ajax przegrywa mistrzostwo w najbardziej frajerski sposób jaki widziałem. Co za dzień

Poszło takie cos, wiem, że za późno, ale nie miałem czasu napisać

Legia + Cavs (-1,5) + Benfica

AKO 2,9
Stawka - 9/10 ZAMKNIĘTE Z ZAROBKIEM - 19 J

Grubo poszło. Legia wygrała pewnie, zostały jeszcze dwa mecze. Cavs będą chcieli zamknąć serie dzisiaj, na początku miałem iść w strone Hawks, ale pare osób w dziale mnie przekonało, faktycznie po co mają się męczyć skoro mają w końcu szanse wygrać ten tytuł. Benfica też gra o majstra, przeciwnik typowy średniak, który o nic nie gra, ale już dzisiaj taka sytuacja już była ????

quintana 425

quintana

Użytkownik
Na szczęście pod koniec zamknąłem Cavs z zarobkiem podwójnym. Jak ktoś nie wierzy to zapraszam na priv

Sousa + Thiem + Gulbis + Kontinen/Peers

AKO - 3
Stawka - 6/10

Elias + Monflis + Foginni + Safarova

AKO - 2,6
Stawka - 6/10

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
#14 Legia + Cavs (-1,5) + Benfica AKO 2,9 Stawka - 9/10 ZAMKNIĘTE Z ZAROBKIEM - 19 J
W tym temacie typujemy tylko przedmeczowo i takie typy rozliczamy. Czy zamknąłeś typ, czy też nie, to już Twoja sprawa.
http://forum.bukmacherskie.com/f537/typy-na-zywo-dyskusja-22-a-133419-19.html#post5997148
Napisałeś na live, ze zamknąłeś część stawki, wcześniej jeszcze dograłeś -3.5 na Cavs. Nie będę tego komentował.
Każdego obowiązuje ten sam regulamin i te same są zasady rozliczania typów. Nikt tutaj nie zamyka zakładów w czasie rozgrywania meczów i nie rozlicza w takowy sposób. Jestem głęboko przekonany, że gdyby typ wszedł to nie napisałbyś o tej sprawie ani słowa. Wcześniejszy typ z rożnymi Sevilla - Szachtar to też co najwyżej zwrot, a drugi typ wygrany.
Mamy nadzieję, że będziesz fair wobec wszystkich użytkowników i zaczniesz rozliczać prawidłowo swoje typy, oraz podasz poprawne statystyki.
Pozdrawiam, Vidal.

Otrzymane punkty reputacji: +2
quintana 425

quintana

Użytkownik
W tym temacie typujemy tylko przedmeczowo i takie typy rozliczamy. Czy zamknąłeś typ, czy też nie, to już Twoja sprawa.

http://forum.bukmacherskie.com/f537/typy-na-zywo-dyskusja-22-a-133419-19.html#post5997148
Napisałeś na live, ze zamknąłeś część stawki, wcześniej jeszcze dograłeś -3.5 na Cavs. Nie będę tego komentował.

Każdego obowiązuje ten sam regulamin i te same są zasady rozliczania typów. Nikt tutaj nie zamyka zakładów w czasie rozgrywania meczów i nie rozlicza w takowy sposób. Jestem głęboko przekonany, że gdyby typ wszedł to nie napisałbyś o tej sprawie ani słowa. Wcześniejszy typ z rożnymi Sevilla - Szachtar to też co najwyżej zwrot, a drugi typ wygrany.
Mamy nadzieję, że będziesz fair wobec wszystkich użytkowników i zaczniesz rozliczać prawidłowo swoje typy, oraz podasz poprawne statystyki.
Pozdrawiam, Vidal.
Przy rozliczeniu na koniec będę fair. Teraz jestem zalatany przez matury i praktycznie nie mam czasu na dokładnie rozliczenie prosto po meczu. Ostatnio moje dni wyglądają tak, ze wchodze, patrze oferte, szybko stawiam i czasami coś obejrze, ale potem znowu nauka. Tamto Cavs poszło na live, więc nie liczy sie do tego tematu. A dałem -3,5 przed zamknieciem, wiec nie widze tutaj problemu

Goffin + United lub remis + Spurs

AKO - 2,64
Stawka - 7/10

quintana 425

quintana

Użytkownik
Szkoda wielka, że przez piątek i sobote byłem zalatany z powodu matur bo zrobiłem 22 jednostki na plus, ale skoro nie pisałem to tego nie wlicze. Dzisiaj trzeba to pomnożyć ..,

Miami Heat - Toronto Raptors | 1

Kurs - 2,7
Stawka 3/10

Niestety Miami ... do zobaczenia w październiku :-|
Analiza w dziale NBA

Arsenal - Aston Villa | 1
Zrinjski - Sloboda | 1
Besiktas - Osmanlispor | 1

AKO - 2,25
Stawka - 5/10

CSKA Moskwa - Fenerbache | CSKA - 2,5
Kubań - Baskonia | 1