>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Strój narciarski / Ferie 2012

erxone 10

erxone

Użytkownik
Mam taki dylemat gdyż wyjeżdżam w tym roku pierwszy raz w góry w zimę . No oczywiście nie zamierzam tam próżnować a korzystać z atrakcji zimowych (głównie narty) i tu moje pytanie do tych którzy sie na tym znają czy kupować jakieś tanie spodnie oraz kurtkę typu
http://www.decathlon.com.pl/PL/kurtka-srx-50-96561228/
http://www.decathlon.com.pl/PL/spodnie-srx-100-53929675/
Czyli najtańsze rzeczy z działu Snowboard/Narty
Czy zwykłe ocieplane spodnie (takie posiadam) i kurtka zimowa wystarczą ?
Zastanawiam sie czy od razu kupować coś ponieważ nie wiem czy mi się te sporty spodobają i nie chce wyrzucać od razu 200 złoty w błoto.
Proszę o Opinie i przy okazji można zacząć dyskusję gdzie wyjeżdżacie w te Ferie. Ja wyruszam do miejscowości &quot;Ząb&quot; k.Zakopanego . ????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Jeżeli chodzi o takie rzeczy to lepiej kupić ciuszki trochę lepsze, a za tym droższe. Kurtka zimowa i ocieplane spodnie? Dobre dla kogoś kto jest gorący jak piec. Na stoku bardzo ważne są parametry przesiąkania, jeżeli ciuszki ci spuchną to możesz się nieźle załatwić. Sam jeżdżę w góry od małego i polecam odzież przeznaczoną do nart/snowboardu. A co do spodobania się... zakochasz się w tym ;)

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Zdecydowanie zwykła zimowa kurtka nie jest komfortowa. Spodobać Ci się spodoba czy narty czy snowboard.
Ile płacisz za kwaterę? Zakopane i okolice mocno przereklamowane. Na ferie jak dobrze pojadę do domu...czyli Zakopanego ;)

erxone 10

erxone

Użytkownik
40zł za dobę więc wydaje mi sie że bardzo tanio. ???? No Dobrze wiec wydam dziś troche funduszy na strój . Dzięki Panowie za odpowiedź .

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Ja zawsze śmigam w zimowej kurtce i spodniach ocieplanych i jest git ???? Nie widzę sensu wydawać szmalu na ciuchy specjalne do nart i snowbordu.

erxone 10

erxone

Użytkownik
Ale z jakimś żarciem czy sam nocleg ?
Sam nocleg ???? Tzn mówię że tanio patrząc na realia wyjazdu nad morze w sezonie gdzie płacę ok 60zł za nocleg bez wyżywienia. Więc 40zł blisko Zakopanego wydaje sie być tanią opcją ????

Do góry Bottom