1 peja Użytkownik Maj 21, 2008 #1 Jest możliwość ściągnięcia z jakiejś strony sterowników do LG KE 970 ? bo ja niby dostałem jakąś płytkę.. ale z tego zainstalowanego programu nie moge wrzucić na komę ani mp3 ani obrazkow :-? pomoże ktoś :?:
Jest możliwość ściągnięcia z jakiejś strony sterowników do LG KE 970 ? bo ja niby dostałem jakąś płytkę.. ale z tego zainstalowanego programu nie moge wrzucić na komę ani mp3 ani obrazkow :-? pomoże ktoś :?:
4 uzytkownik-7288 Użytkownik Maj 22, 2008 #2 ale on chce to telefonu LG poszukaj na jakis forach najlepiej
1 peja Użytkownik Maj 22, 2008 #3 ale śmieszne ... zabawny jesteś jak nie wiem.. szukałem już... ????
402 nikifor Forum VIP Maj 22, 2008 #4 ale śmieszne ... zabawny jesteś jak nie wiem.. szukałem już... ???? Kliknij aby rozwinąć... A na oficjalnej stronie LG szukałeś?
ale śmieszne ... zabawny jesteś jak nie wiem.. szukałem już... ???? Kliknij aby rozwinąć... A na oficjalnej stronie LG szukałeś?
4 uzytkownik-7288 Użytkownik Maj 22, 2008 #5 kup sobie czytnik kart pamieci i bedzie po sprawie groszowy wydatek
1 peja Użytkownik Maj 22, 2008 #6 A na oficjalnej stronie LG szukałeś? Kliknij aby rozwinąć... nie ma.. albo nie umniem znaleź :roll:
402 nikifor Forum VIP Maj 22, 2008 #7 nie ma.. albo nie umniem znaleź :roll: Kliknij aby rozwinąć... Ja też właśnie przeglądałem i nic nie znalazłem :roll:
nie ma.. albo nie umniem znaleź :roll: Kliknij aby rozwinąć... Ja też właśnie przeglądałem i nic nie znalazłem :roll: