>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stawkowanie

rafikic 14

rafikic

Użytkownik
Witam,
mam poważny problem, gdyż nie wiem jaki sposób stawkowania w moim przypadku byłby najbardziej opłacalny. Do tej pory cały czas gram płaską stawką. Moja gra polega na kopiowaniu typów najlepszych graczy po jak najwyższych kursach. Jak na razie po miesiącu takiej gry płaską stawką nie powiem, jestem na sporym plusie, ale zróżnicowanie kursów jakie czasem przypada mi grywać jest tak spore, że zastanawiam się nad stawkowaniem wagowym w skali 1-5j. Nie jestem w 100% do tego przekonany bo mój sposób daje korzyści na pewno i nie wiem czy warto ryzykować. Do przemyśleń jednak zmusiły mnie fakty, że kilku najlepszych typerów, których śledzę właśnie prowadzi stawkowanie wagowe (z przedziału 1-10j.) w zależności od kursu i poziomu ryzyka.
Proszę Was o doradzenie mi w tej sprawie. Mile widziany jakiś przykład matematyczny.
Czy to nie jest tak, że większość graczy, którzy wygrywają u buków nie gra w takim wagowym właśnie systemie stawkowania?
Kto próbował grać obydwoma sposobami proszę o pomoc...

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
ja gram za 50,- za 100,- albo za 200,- zależnie jakie value i szansę wejścia widzę w typie
jak spotkania są po sobie np 18:00 20:00 22:00 to możesz zagrać progresją
1 spotkanie kurs 2 50,- jak nie wejsdzie to 2 spotkanie za 100 a jak to też nie wejdzie to trzecie za 200 umiesz typować to dojdziesz najwyżej do 5 stopnia
nie wiem czy o to ci chodziło ale ja tak gram czasami

Otrzymane punkty reputacji: +1
rafikic 14

rafikic

Użytkownik
Specyfika mojej gry nie pozwala mi niestety na żadną progresję, już bardziej możliwa jest tu kontra na live gdy zakład ewidentnie nie wchodzi, ale tego jeszcze nie próbowałem i nie wszystkie moje zakłady z pewnością by się tak dało bo nie zawsze trafią się te z opcją live.
Ja gram typy umieszczane przez graczy. Nie wiem jakie one będą z góry, z jakim kursem i jakich porach.
Moim zadaniem jest po prostu jak najwierniej naśladować graczy, aby nie odbiegać od ich zwycięskich statystyk.
Statystyki te z kolei brane są wyłącznie z wygranych po maksymalnych kursach jakie w danej chwili były dostępne. Dlatego udaje mi się wygrywać, bo dobrze te staty pokrywam. Stawkując wagowo już te staty nie są nic warte bo zmieniają się warunki gry i właśnie szkopuł teraz tkwi w tym czy będą lepsze czy nie.
Pytam tu bo nie wiem czy w ogóle warto się za to zabierać bo zagrałem już ok. 900 typów, mam co prawda je zapisane ale kupę roboty byłoby teraz z ich analizowaniem pod kątem nowego stylu stawkowania.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
to zależy jaki sport, np w piłce nożnej stawkowanie wagowo moim zdaniem nie jest najlepsze bo dużo jest niespodzianek, często pewny typ z kursem 1,70 nie wejdzie a typy niepewne z kursami np 3.00 wchodzą seriami
taki sport :-|

rafikic 14

rafikic

Użytkownik
Swoją drogą uważam, że mój sposób gry powinien być tu na forum szerzej opisany, bo uważam, że jest idealny dla graczy, którzy kompletnie nie mają żadnej wiedzy o sporcie (choć pewnie każdy kto gra myśli że takową posiada) oraz przede wszystkim dla graczy którzy po prostu nie mają szczęścia i doświadczenia.
Śledzenie innych graczy mogłoby się wydawać banalne i nudne, nic bardziej mylnego, to świetna inwestycja, tylko jak w każdej inwestycji trzeba wiedzieć w co zainwestować, w naszym przypadku w jakiego gracza i jakimi sposobami go efektywnie śledzić...
Mogę się mylić i w istocie było to już tutaj poruszane... W takim razie prosiłbym o linka do tego tematu

Do góry Bottom