>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stawkowanie dla danej skuteczności

K 0

kuczmen

Użytkownik
Witam!
Zwracam się do Was Zipy z prośbą .
Typuje mecze z ako 2 że skutecznością 60%.(mam to sprawdzone na sucho na 100 zakładach ) . Chciałbym się Was zapytać jaka metoda stawkowanie byłaby do tego dobra żeby wyjść z tego zyskiem Niestety ze względu na prawo uwzględnić trzeba też podatek.
Chciałbym żebyście mi doradzili w tej sprawie Z góry dzięki za odpowiedzi

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Przy płaskiej stawce, z podatkiem, wychodzi Yield 5.60%
Jeśli jesteś w stanie to utrzymać nie przez 100 typów, bo to bardzo mała próba, ale przez dłuższy czas, to nie widzę potrzeby kombinowania ze stawką.
Polecam też przeliczyć ile byś miał na tym Yieldu przy grze bez podatku. Zastanów się czy warto grać zgodnie z prawem.

K 0

kuczmen

Użytkownik
Polecam też przeliczyć ile byś miał na tym Yieldu przy grze bez podatku. Zastanów się czy warto grać zgodnie z prawem.[/quote]
No właśnie ten podatek to zabija granie że tak powiem ...
Dla doświadczonych graczy może będzie to śmieszne pytanie ale chciałbym zapytać jeszcze o to że jak wprowadzacie nową metodę grania to przez ile ją testuje ie żeby ją wprowadzić w życie?

zion.williamson 303

zion.williamson

Użytkownik
Witam!
Zwracam się do Was Zipy z prośbą .
Typuje mecze z ako 2 że skutecznością 60%.(mam to sprawdzone na sucho na 100 zakładach ) . Chciałbym się Was zapytać jaka metoda stawkowanie byłaby do tego dobra żeby wyjść z tego zyskiem Niestety ze względu na prawo uwzględnić trzeba też podatek.
Chciałbym żebyście mi doradzili w tej sprawie Z góry dzięki za odpowiedzi
Tutaj mówi wszystko śr kurs @ 2.00 czyli tylko płasko. Grasz zakłady ako i to żadne value ... skutecznośc 60% nie potrwa długo i napewno będzie bęc... Musisz podnieść śr kurs do 2.60-2.80 minimum i trzymaj się płaskiej stawki. Ale Ty nie wiesz co to Value, więc daj sobie spokój ziom. Ile typów sie pytasz, tu chodzi o czas, minimum 12 miesiący! Bo 100 typow to mozesz w kilka dni zagrac ( tak robi amatorka). Zagraj 100 typów w rok!

Do góry Bottom