>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

stawki w ruletke automatyczną

waska 131

waska

Użytkownik
Panowie pomoze mi ktos bo nie wiem co mam zrobić
Zagralem na live ruletce w betsafe środkowy tuzin i padło 23 i zamiast doliczyc mi pieniadze z wygranej ,to wkradl sie jakis blad i kasa poszla nie wiem gdzie , z angielskim supportem nic sie nie mozna dogadac napisalem email do polskiego moze cos pomoga , dla mnie to jest poprostu złodziejstwo jeśli mi nie oddadza , pierwszy raz mam taka sytuacje

pan-prezes 0

pan-prezes

Użytkownik
Zagralem na live ruletce w betsafe środkowy tuzin i padło 23 i zamiast doliczyc mi pieniadze z wygranej ,to wkradl sie jakis blad i kasa poszla nie wiem gdzie , z angielskim supportem nic sie nie mozna dogadac napisalem email do polskiego moze cos pomoga , dla mnie to jest poprostu złodziejstwo jeśli mi nie oddadza , pierwszy raz mam taka sytuacje
Jeżeli nie zrobiłeś screena to raczej nie ma szans,bo oni będą się zasłaniać problemami technicznymi i nic nie wskórasz.

K 31

krystian0016

Użytkownik
poczekaj do jutra az bedzie dostepny polski czat i znimipogadaj oni maj swoje archiwum i wszystkie twoje bet-y bo moze byz tak ze czasami przez przypadek pograłes cos całkiem innego

waska 131

waska

Użytkownik
No i nic nie wskurałem , betsafe upiera sie ze zakłady zostały dobrze rozliczone i ze otrzymałem za nie pieniadze , ale tak nie bylo połowy środkow nie dodali mi do mojego stanu konta... grałem za grosze *28zł , ale sami wiecie co byłoby grajac grubiej MINUs dla betsafe⛔
Jednak dzis rano oddali kase ... w postaci bonusa

Do góry Bottom