>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Stawka - zwrot

H 0

hrwl

Użytkownik
Witam . Może tutaj ktos podpowie bo już mam dość gadania na czacie. Zaznaczam , że jestem początkująca . Wytłumaczcie mi proszę dlaczego gdy obstawiam mecz w tenisa na jutro gdzie kurs wynosi 1.50 , ja stawiam za 10 gdzie zwrot powinien wynosić 15 i tak pokazuje . Ale gdy zamykam zakład pojawia się kwota 9.50 . Od nich dostałam informacje , ze pierwszy zakład nie zamknęłam i zgadza sie ale tutaj dalej to samo i tym razem powiedziano mi , że celem gry w bet365 nie jest zarabianie lecz zabawa , a stawki mimo ze są naliczane typu iloczyn stawki i kursu , to jeszcze dochodza jakieś dziwne ich opłaty . To jaki to ma k...wa sens?
Pozwolę sobie wkleić jedną z rozmów :
Magdalena S :Witam na Czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc? Proszę podać czterocyfrowy numer bezpieczeństwa, jeżeli chce Pan/Pani porozmawiać o czymś szczególnym dotyczącym konta.
HRWL :Witam . Jeśli według regulaminu zwrot jest iloczynem stawki i kursu , a ja stawiam 10 gdzie kurs wynosi 1.50 logiczne ze wychodzi 15 . Jednak zamykam zakład i już mam w historii zwrot 9.50 dlaczego ?
Magdalena S : Metoda stawiania zakładów &#39;Zamknij zakład&#39; umożliwia zamknięcie zakładu zanim osiągnie on naturalne rozstrzygnięcie. Pozwala to na potencjalne odbranie wczesnego zysku lub zmniejszenie strat (np. niższej niż strata całej stawki).
Magdalena S :Wartość zakładu jest obliczana na podstawie różnych kryteriów, w tym obecnego dostępnego kursu dla danej selekcji, postawionej kwoty i kursu, po którym zakład został postawiony. Dana wartość zawiera także bukmacherską marżę dla danego rynku, w wyniku czego może Pan/Pani otrzymać ofertę niższą, od Pańskiej oryginalnej stawki.
ROMAN : A więc jaki ma to sens ponieważ , wczoraj nie zamykając zakładu wyszło podobnie ?
Magdalena S :pozwala to na potencjalne odbranie wczesnego zysku lub zmniejszenie strat (np. niższej niż strata całej stawki).
ROMAN : Czyli ten kurs nic tak naprawdę nie znaczy .
Magdalena S : Kurs jest wazny jesli zaklad nie jest zamykany.Jesli zaklad jest zamkniety wczesniej to stawka , ktora jest oferowana jest zalezna- dana wartość zawiera także bukmacherską marżę dla danego rynku, w wyniku czego może Pan otrzymać ofertę niższą, od Pańskiej oryginalnej stawki.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
mylisz pojęcia
zwrot 15zł będzie wtedy gdy mecz się zakończy pozytywnym wynikiem tj takim jaki postawiłaś
natomiast zamknięcie zakładu tak jak pani na czacie ci wytłumaczyła jest dodatkową opcją , dzięki której możemy wcześniej wyjść z zakładu np. z zyskiem ale mniejszym albo z minimalną stratą gdy widzimy że nie idzie mecz po naszej myśli

H 0

hrwl

Użytkownik
Ok to już rozumiem , ale wczoraj miałam podobną sytuację i nie zamknełam zakładu , jednak pomimo tego ze mecz zakończył sie taj jak obstawiłam wygrana była minimalna poniewaz kurs w trakcie meczu sie zmieniał . Tzn daje 10 przy kursie 1.50 , ale pod koniec meczu ten kurs wynosił juz 1.01 i taka wygrana dostałam ?

Do góry Bottom