daamiano1
Użytkownik
Witajcie, wpadłem na pomysł aby grać płaską stawką dziennie 100zł aby każdego dnia wygrać minimum 50zł lub troszeczkę więcej, co w przeciągu miesiąca daje Nam 1500 - 1700 zł... czyli wychodzi jeszcze jedna wypłata miesięcznie. Typy będą przemyślane tak, aby nie być na minusie. Jeżeli dany typ nie wejdzie jednego dnia, to nie nadrabiam go innym typem tylko czekam do dnia następnego. Zaczynam od 200zł na koncie bet365.
Wcześniej grałem tak aby zyskać w ciągu dnia jak najwięcej, przez co nie zawsze wychodziłem na tym z zyskiem. A wypłata ponad tysiąca złotych miesięcznie (w przypadku nie trafienia części typów) lub więcej to nadal zadowalający zysk.
W tym miesiącu cztery dni już przepadły, ale to nic nie szkodzi. Zaczynamy od dziś.
Wcześniej grałem tak aby zyskać w ciągu dnia jak najwięcej, przez co nie zawsze wychodziłem na tym z zyskiem. A wypłata ponad tysiąca złotych miesięcznie (w przypadku nie trafienia części typów) lub więcej to nadal zadowalający zysk.
W tym miesiącu cztery dni już przepadły, ale to nic nie szkodzi. Zaczynamy od dziś.