>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

stawianie na te same wydarzenia w różnych kuponach

yellow 0

yellow

Użytkownik
Witam , interesuje mnie czy u internetowych bukmacherow , jest ograniczenie co do stawiania na te same wydarzenia w roznych kuponach? dajmy na to w jednym kuponie daje Liverpool - Arsenal oraz Wisla - Legia , a w drugim np Skra Belchatow - Zaksa , inne jakies siatkarskie plus Liverpool - Arsenal znow dzieki za odp

yellow 0

yellow

Użytkownik
W naziemnych to wiem ze nie ma , bo przeciez nikt nie sprawdza kto kiedy puszcza jaki kupon , grywalem w naziemne dosyc dlugo , ale nie wiem jak to jest w internetowych bo dopiero zaczynam przygode z nimi. Dziekuje za odp Vader ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
W internetowych są mniejsze ograniczenia niż w naziemnych.
Często w naziemnych musisz dać co najmniej 3 zdarzenia aby zagrać kupon z danej ligi/dyscypliny.
W netowych rzadko takie ograniczenia się zdarzają...
Pozdr.

yellow 0

yellow

Użytkownik
swoją drogą mam jeszcze jedno pytanie. Chodzi o ilosc kuponow w ciagu dnia , czy jest jakies ograniczenie? przegladajac forum natrafilem na post , gdzie ktos wstawil info od supportu z bet365 iz blokuja mu konto bo nie jest on graczem rekreacyjnym.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Blokują to w sensie dają limit stawki/wygranej.
Gracz rekreacyjny to taki co miło przegrywa u bukmachera. Ten co wygrywa za dużo jest uważany za gracza &quot;profesjonalnego. Takich tam nie lubią i nakładają limity, które de facto blokuje grę na danym koncie...

yellow 0

yellow

Użytkownik
Tak czytalem co nieco o limitach , obecnie mam konta na bah-u , bwinie i bet365 , po kilku pierwszych dniach gry najlepiem oceniam bah-a. Natomiast jesli chodzi o bwin to tam kazda wplata idzie przez mb? bo niby wybralem przelew24 itd , ale i tak kazda suma leci przez mb jakby automatycznie.

Do góry Bottom