>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Stawianie na remis

R 0

ronieli

Użytkownik
Witajcie.
Czy opłaca się na dłuższą metę grać na remisy?
Chodzi mi o konkretne spotkania najlepszych lig w europie.
Przeglądając spotkania w LM na przykład na 5 spotkań 3 zakończyły się remisem.
W lidze angielskiej na 7 spotkan 5 zakończylo się remisem.
Wykluczam tutaj pewniaków do zwycięstwa jak Chelsea z Leicester, Swansea z Burlney, Tottenham z QPR.
Czy ktoś tak grał? To ma sens?
Czy akurat te przykłady były ekstremalne?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Nie wiem, o jakim modelu gry na remisy myślisz ( single? ako? ) ale np. w ubiegłym sezonie w EPL, grając single płaską stawką na remisy wszystkich drużyn we wszystkich kolejkach - opłaciłoby to się jedynie w przypadku 1z20 drużyn, a mianowicie West Bromwich, bowiem w swoich 38 spotkaniach mieli 15 remisów.

Remisy pozostałych zespołów nie zapewniłyby nawet zwrotu wydanych pieniędzy:
http://www.soccerstats.com/latest.asp?league=england_2014

Stąd dość popularne jest granie na remisy ale w progresji, o czym zaświadczają liczne takie wątki w dziale KUPONY i KUPONY ze STATYSTYKAMI.
Efekty takiej gry sam już sprawdź.

.

rafikic 14

rafikic

Użytkownik
Paradoksalnie skłaniałbym się właśnie, jeśli już, to do gry na remisy niespodzianki po dużym kursie, ale muszą to być dokładnie przemyślane typy, bo zauważmy jak wiele razy można przejechać się na tzw. &#39;pewniakach&#39;, więc czemu nie wykorzystać tego w drugą stronę?
Ale to tylko moje osobiste zdanie...

M 53

marekz

Użytkownik
Ale po co się tak męczyć? ???? Nie lepiej zagrać dwa/trzy single na miesiąc za grubszą kasę [~1000zl] i nie martwić się przez resztę dni?. Ja tak gram w toto-mixie naziemne od ponad roku. Co prawda szybko zaczeli na mnie krzywo patrzeć, to stawiam osobiście sam co kilka miesięcy, a resztę tzw. &quot;słupy&quot; ???? Często są to panowie z ławeczki ???? Oczywiście jeśli masz aspiracje na grubą kase i te tysiąc złotych wygranej co miesiąc to mało, to ten sposób nie jest odpowiedni.
Im mniej zdarzeń, tym mniejsza szansa na błąd. 3 zdarzenia na 30 dni, to trzeba by mieć pecha, by nie trafić ????
Pozdrawiam.

Do góry Bottom