>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Statystyki w Fortunie - proszę o wyjaśnienie

K 0

kobe84

Użytkownik
Witam Wszystkich,
Mam pytanie odnośnie statystyk, ponieważ kiedy porównuję zespoły &#39;&#39;head to head&#39;&#39; na stronie Fortuny oraz head to head na stronie BET365, te same drużyny mają różne statystyki, a wydaje mi sie że Ci bukmacherzy korzystają z jednej bazy danych bo układ i wygląd jest bardzo podobny u obydwu i nie wiem teraz która baza danych jest bardziej wiarygodna. Podam konkretny przykład gdzie zauważyłem róznice, otóż: wybierając head to head Wisła K. - Górnik Z. u obydwu bukmacherów w 3ech kółeczkach gdzie widnieją informacje: wygrana, remis, przegrana ukazują się inne cyfry, zauważyłem również róźnicę gdy porównywałem Jagielonię i Polonię.
czy może ktoś z Was sprawdzić to u siebie i porównać na ww przykładach.
Mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi i byłbym wdzięczny za pomoc bo rzeczywiście nie wiem na czym się opierać

dziękuje, pozdrawiam
Łukasz

K 0

kobe84

Użytkownik
Panowie,
wszystko wyjaśnione, na stronie fortuny w statystykach, w kółeczkach pokazane są są dane z ostatnich 10 spotkań a na bet 365 wszystkie jakie między sobą odbyły dane drużyny.
Także przepraszam że na moment zwątpiłem w fortunę ???? i potwierdzam że wszystko jest ok!
pozdrawiam
Łukasz

Do góry Bottom