>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Statystyki-tenis

F 0

fito

Użytkownik
Witam
walczę już kilka dni z unibet w związku z zakładem
hopmancup
Bemelmans, R - Hewitt, L
Mecz
First point, Set 1 - Game 2
Twój zakład: Single, 1
Zakład rozliczono jako przegrany, mecz oglądałem wnecie i na 99,9 % pierwszy punkt zdobył Bemelmans, szukam od kilku dni w necie jakiś dokładnych statystyk z tego meczu lub zapisu spotkania, ale niestety nic się mi nie udało znaleźć, może ktoś z forumowiczów nakieruje mnie na jakiś ślad...
-moze być nawet płatna strona, jestem zdesperowany aby udowodnić to co widziałem...
Pozdrawiam
Piotr

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A czy już sprawdziłeś jak inne firmy bukmacherskie rozliczyły ten zakład?
Bo jeśli wszystkie tak samo - to raczej błąd jest po Twojej stronie....
Ponadto możesz przecież poszukać w necie zapisu video z tego meczu a także napisać maila do organizatorów Hopman Cup.

F 0

fito

Użytkownik
sprawdzałem, ale nie znalazłem, to był zakład na żywo, nie wiem czy jakaś firma prowadzi wyniki z zakładów na żywo...(sprawdzałem na bwin i bet i nie znalazłem), jezeli znasz firme co ma dokładne wyniki również ze zakładów na żywo to prosze podaj
- a zapis video szukałem -nie znalazłem ????
- a jak i to nie wypali, zostanie faktycznie napisanie do organizatorów...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Przecież dla statystyki z meczu nie ma to absolutnie żadnego znaczenia jak kto to obstawiał, więc argument że to był zakład live niczego dla jego WYNIKU nie zmienia, gdyż przedmiotem sporu jest tu sam WYNIK...
Tu masz protokół z tego meczu:
http://hopmancup.com/upload/documents/results/stats/xxiii/Session1.pdf
a tam jest także info o tym kto to sędziował, więc możesz i do niego napisać choćby poprzez stronę turnieju - równolegle z wysyłką tego zapytania w przedmiocie Twojego sporu z bukiem.

F 0

fito

Użytkownik
i odpowiedzieli w tym samym czasie ???? i unibet i z hopmancup
Witam serdecznie panie Piotrze!
Dziękuję za kontakt z Unibet w sprawie rozliczenia zakładu. Uprzejmie informuję, że w dniu dzisiejszym wynik zakładu Bemelmans - Hewitt został skorygowany i tym samym wygrana w wysokości 28.05 PLN znalazła się na Pana koncie. przepraszamy za opóźnienie.

Warto walczyć o swoje.....

Pozdrawiam

Do góry Bottom