>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Statystyki : Pierwsza bramka

loozak 24

loozak

Użytkownik
Witam

Chciałbym się zapytać czy jest jakiś serwis który prowadzi taką statystykę?? Chodzi mi dokładnie o coś takiego, że jest dana drużyna piłkarska i wymienione są tylko pierwsze bramki które dana drużyna zdobyła w meczu (mogą być przedziały czasowe) np.

Drużyna FSV Mainz 05

Pierwsza bramka

0-15 = 5 razy
15-30 = 3 razy
30-45 = 1 raz

itd.

Posiada ktoś taką stronę ???? ?

loozak 24

loozak

Użytkownik
Progres nie progres... Po prostu już trochę się bawię w te klocki ze wzlotami i upadkami. Szukam złotego środka i jak najlepszego dla mnie stylu gry. Ale do rzeczy:

Od jakiegoś czasu bawię się w ilość bramek i w tym kierunku analizuje różne ligi od pierwszych po drugie. W niektórych da się znaleźć schemat co do wyników w innych jest to trochę trudniejsze, i oczywiście nie zawsze się te schematy pokrywają.I do tego jeszcze dodam, że nie bazuje na żadnej matematyce, bo po prostu nie jestem w tej dziedzinie geniuszem, bardziej chodzi mi o tygodnie/miesiące oglądania meczy analizowanie form drużyn, szukanie trendu danej ligi np. Bundesliga overowa choć z tym niuansem żeby wyłapać drużyny które takich overów po prostu nie dadzą wyrobić.

Dobra aby nie przynudzać : od paru? albo jednego czy dwóch miesięcy testuję grę na jak efektywniejsze granie overów 0.5.

Założenie na początku było proste. Oglądamy mecz i czekamy aż kurs wzrośnie do 1.10 co zdarza się (oczywiście w zależności od ligi i drużyn jakie grają) ale przeważnie czeka się do 15-20 minuty lub gdy grają bardziej overowe zespoły to ten czas wydłuża się do 25-30 minuty spotkania.

Jeszcze dodając do wstępu od razu granie przed meczem overów 0.5 po kursach 1.02, .1.04 jest dla mnie śmieszne i przy małym budżecie nie opłacalne.

Okej meritum : Poprosiłem o takie statystyki bo po prostu chce w dalszych etapach gry wyselekcjonowywać typy które spełnią moje kryterium czyli dobiją do kursu 1.10.

Drugą sprawą jest gra meczy po przerwie gdy wynik jest 0-0 dlatego, że daje nam to możliwość granie kursów w granicy od 1.20-1.30, a także okazję, jeśli mecz nie ma znacznego faworyta a obie drużyny ofensywnie grają czekać na jeszcze większy kurs.

(Oczywiście przy takim wyniku trzeba zastanowić się nad różnymi aspektami, jaka liga, jaka drużyna, czy drużyny mają o co grać czy wystarczy im remis itp.)

Ok myślę, że coś z tego bełkotu zrozumiesz

Ogólnie założenie jest takie, granie overów 0.5 gdy kurs w meczu osiągnie pułap 1.10.

Pogrubiłem najważniejsze założenie, gdyby Ci się nie chciało czytać moich wypocin ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
Do góry Bottom