>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

statystyki piłkarskie?

G 0

gilek5

Użytkownik
witam, chcialbym otworzyc strone ktora bylaby skierowana dla graczy i pozwolila by wreszcie szybko obliczac pewne zalaznosci. Po bardzo bardzo wielu zmudnych testach doszlem do algorytmu ktory odpowiednio punktuje osiagniecia lub tez porazki druzyn, ostatnie wyniki itd itd. Pozwolilo mi to otrzymywanie wynikow prawdopodobienstwa trafienia wyniku 1 X lub 2 ze skutecznoscia okolo 75% Uzywam do tego kilku wzorow ktore najprawdopodobiniej sam opracowalem bo takiego czegos w internecie jeszcze nie znalazle. Bardzo dlugo liczy sie to recznie i jest to bardzo pracochlonne i zawile dlatego tez chcialbym stworzyc strone ktora by podawalo graczom rozne dane a ostatecznie podawala prawdopodobienstwo trafienia, a w najpewniejszych przypadkach podawala typ jaki nalezy grac i tak ja wlasnie osiagnalem 75% na dosc duzych kursach poniewaz przekraczajacych czesto 2,00 ale sredni kurs przy tych 75% wyniusl 1,67. Jedyne co mi potrzebne do szczescia aby taka strone utworzyc to skad mam legalnei brac statystyki klubow na wlasna strone. Bo przepatrzylem wszystkie statystyki i nigdzie nie maja linkow skad oni pobieraja. np. betexplorer, vitisport i boisko.info mniej znane jak Bardzo prosze o pomoc z gory dziekuje i sie odwdziecze ????

Do góry Bottom