>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Statystyki na rzuty rożne

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
witam serdecznie
Czy można gdziekolwiek sprawdzić ile rzutów różnych rzeczywiście odbyło się w jakimś meczu? Dokładnie chodzi mnie o mecz
Mohun Bagan v Mohammedan SC Bwin podał 8 bet365 10... Grałem w Bet365 zakład poniżej 10...
z góry dzięki za info

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Napisałem maila do osoby odpowiedzialnej za wstawianie newsów drużyny zwycięskiej...Czekam na odp. Niestety na żadnym livescorze i innych w ogóle ligi Indii nie ma...;/

P 95

piotrek_

Forum VIP
nie obstawiaj na przyszłość czegoś takiego zwłaszcza jeśli nie masz źródła z którego można byłoby się dowiedzieć nie tylko jaki wynik padł a do tego rzuty rożne co jest trochę trudne i to w dodatku w Indiach. :-D

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Piotrek
Trudno Tobie nie przyznać racji i mam nauczkę na przyszłość. Ale był dobry kurs bo 2.5. 55 minuta 5 rzutów rożnych, więc postawiłem na under 10... ???? Ciekawy jestem odpowiedzi ze strony klubu zwycięskiego, ale nie sądzę by wiadomość przesłana maila od kogoś z klubu była wystarczająca dla Bet365...;/
Ale jest to zastanawiające. Już 3 razy zauważyłem, że zawsze BET365 pokazuje więcej w rzutach rożnych w poszczególnych meczach niż to co podaje bwin. 3 razy. Nie sądze by to był przypadek.

Do góry Bottom