Od jakiegoś czasu gram głównie RR live na bet365. Czasem buk wali w ch... i wygrane kupony rozlicza jako przegrane. Gadka jest zazwyczaj taka, że nie gwarantują tego że to co puszczają live pokrywa się z rzeczywistością, a my dajemy bukowi wiarę na własną odpowiedzialność. Ostatnio chyba trochę przegięli, bo obraz z meczu leciał na żywo, a ja akurat obstawiłem i cały oglądałem. Widziałem kiedyś, że parę osób też miało podobny problem.
Temat zakładam z myślą o portalu lub bazie linków traktujących o ilości rzutów rożnych w poszczególnych meczach. Domyślam się że z jakimiś Singapurami albo babską piłką może być problem.
I jeszcze przy okazji: jak nazywa się firma, która "kontroluje" działalność bet365? Kiedyś słyszałem o takiej i jakby o niej wspomnieć komuś z bet365 to podobno bardzo ugodowi zaczynają się robić.
Temat zakładam z myślą o portalu lub bazie linków traktujących o ilości rzutów rożnych w poszczególnych meczach. Domyślam się że z jakimiś Singapurami albo babską piłką może być problem.
I jeszcze przy okazji: jak nazywa się firma, która "kontroluje" działalność bet365? Kiedyś słyszałem o takiej i jakby o niej wspomnieć komuś z bet365 to podobno bardzo ugodowi zaczynają się robić.