Witam do tej pory zajmowałem się bukmacherką tak przelotnie. Teraz chciałbym bardziej zaawansowanie. I potrzebuję kompletnych statystyk piłkarskich np skład jakim grali w poprzednim meczu, jakim zagrają w przyszłym, zmiany, kto ile faulował, kartki, na jaką ocenę zagrał, kontuzje no po prostu wszystko co się da wiedzieć o drużynie. Na początek starczy mi liga angielska, włoska, niemiecka, hiszpańska lub francuska(chyba, że macie jakieś inne) i do tego nasza liga(starczy ekstraklasa na początek, aczkolwiek może być i 1 liga). No i jeszcze miałbym jedno wymaganie przez które pewnie większość tych statystyk odpadnie, a więc najlepiej aby to było w języku polskim bo z innymi u mnie ciężko ewentualnie angielski, ale to już ewentualnie. Wiem, że niektóre z tych informacji mogę znaleźć na stronach klubowy, ale niestety barierą właśnie jest język, a translatory najlepiej nie tłumaczą no i chciałbym mieć to wszystko gdzieś w jednym miejscu, a nie każdej drużyny szukać na innej stronie choć i tak może być