D 3 doxiu Użytkownik Grudzień 27, 2013 #1 Witam wszystkich Posiada ktoś dostęp do statystyk, które pokazują skuteczność typów podawanych na tej stronie? Niestety ale nie mogłem nic znaleść, licze na pomoc z waszej strony : ) Pozdro
Witam wszystkich Posiada ktoś dostęp do statystyk, które pokazują skuteczność typów podawanych na tej stronie? Niestety ale nie mogłem nic znaleść, licze na pomoc z waszej strony : ) Pozdro
9,1K edi8 Forum VIP Grudzień 28, 2013 #2 Sam możesz zapoznać się ze skutecznością podawanych typowań - przewijając wyniki wstecz...
D 3 doxiu Użytkownik Grudzień 28, 2013 #3 Sam możesz zapoznać się ze skutecznością podawanych typowań - przewijając wyniki wstecz... Kliknij aby rozwinąć... Wiem, wiem : ) Aczkolwiek chciałem zapytać o bardziej obszerne statystyki, który byłyby już wyliczone. dzięki za odpowiedź, pozdro
Sam możesz zapoznać się ze skutecznością podawanych typowań - przewijając wyniki wstecz... Kliknij aby rozwinąć... Wiem, wiem : ) Aczkolwiek chciałem zapytać o bardziej obszerne statystyki, który byłyby już wyliczone. dzięki za odpowiedź, pozdro