>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Statystyka własnych zakładów - narzędzia

S 0

samuel_arraval

Użytkownik
Witam!
To mój pierwszy post, witam wszystkich. Zastanawiam się czy są jakieś strony internetowe gdzie mógłbym prowadzić statystykę własnych zakładów ? Jakieś gotowe formularze gdzie mógłbym wklepywac wszystkie zakłady które gram i mieć do tego dostęp po zalogowaniu do swojego konta. Z góry dzięki za odpowiedzi !

cock 756

cock

Użytkownik
Choćby fora, blogi z narzędziami do liczenia roi... Ale po co? Wystarczy arkusz kalkulacyjny do liczenia yieldu. Ask google, na reklamę z mojej strony nie licz. ????

simons 646

simons

Forum VIP
Ja prowadzę historię swoich zakładów w arkuszu kalkulacyjnym i przygotowanie takowego zajęło mi ... no nie wiem 5-10 minut. Tak na prawdę potrzeba wpisać kwotę za jaką grasz, kurs i wygrana/przegrana to wystarczy, żeby obliczyć zysk i yield.

S 0

samuel_arraval

Użytkownik
Rozumiem arkusz kalkulacyjny z tym ze pytanie jest dosc precyzyjne i dotyczy formularza online...cześć zakładów puszczam ze pc stacjonarnego, inne z netbooka, inne z komórki, ostatnio z tez IpadA, przez 2 tygodnie jestem w Polsce, potem jadę do Londynu i tam korzystam z internet Café i taki dostępny z każdego miejsca formularz/strona do wklepywania zakładów i bawienia się statystykami byłby przydatny

simons 646

simons

Forum VIP
Nie znam takich programow, aczkolwiek google udostepnia arkusz kalkulacyjny online ... po zalogowaniu osoby, ktore maja dostep (badz publiczny) moga edytowac go, takze moze to by Ci odpowiadalo.

Do góry Bottom