Chciałbym się dowiedzieć w jakich minutach statystycznie pada najmniej goli i kartek? Najlepiej gdyby dało się to sprawdzić w poszególnych ligach? Gdzie szukać jakiejś dobrej strony? Nie ukrywam że liczę tutaj na użytkownika @edi8 który jest specem od statystyki.
Natomiast nigdy nie spotkałem się ze statystykami obejmującymi sam czas wręczania kartek - choć w w/w dziale FB jest poza wieloma linkami do szczegółowych statystyk lig, także i wątek o sędziach piłki nożnej i są tam podane ich charakterystyki, w zakresie ilości wręczanych kartek: http://forum.bukmacherskie.com/f46/kartki-i-sedziowie-71863.html
(ogólnie lig bądź tylko poszczególnych zespołów czy idywidualnie zawodników) nigdy przez już 13 lat mojego zajmowania się bukmacherką, nie napotkałem innego podejścia niż takie dane podawane wyłącznie ilościowo - a nie poprzez analizowanie czynnika w postaci samego czasu wręczenia tych kartek.
Co oczywiście jest także możliwe do zrobienia i nie mam wątpliwości, że takie dane można zamówić choćby w profesjonalnych firmach typu BETRADAR, STATS czy OPTA, od lat zajmujących się statystykami sportu.