>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

statystyka ... dla samego siebie

T 0

tony-22

Użytkownik
Gram nie patrząc na składy, pogodę i inne czynniki które warunkują cokolwiek...:cool: . Gram jak mam czas, którego notorycznie brakuje.
Rachunek prawdopodobieństwa, zmodyfikowane ciągi fibonacciego, progresje. Gra oparta o liczby i przeczucie. Serce odkładamy na półkę bo tutaj nie ma przebacz.
Gram lat naście... jak nie kilkanaście :grin:
Ulubione ligi : Seria B, Francja 2.
Analizuję i przeważnie gram od piątku do niedzieli. Wybieram z oferty od 5-10 meczy i układam single, duble, treble.
Stawki zróżnicowane
bukmacher jedyny oficjalny :]
startujemy :jupisdfgdfg:
-----------------
Kupon 1 ⛔
1. Lanciano v Brescia --&gt; X --&gt; 3.30
2. Getafe v Sevilla --&gt; Sevilla --&gt; 2.00
3. Bastia v Lorient --&gt; X --&gt; 3.10
AKO : 20,46
STAWKA : 150.00 ⛔

T 0

tony-22

Użytkownik
Sevilla pokpiła sprawę... cóż zdarza się był dobry dublet z Bastią... szkoda... na dziś mniej szukania.
kupon live
Kupon 2 ⛔
1. Ruykyu - Takamatsu - 43-40 --&gt; wygrana Takamatsu
AKO : 8.25
STAWKA : 100.00 ⛔

komentarz : sędzie gwiżdże faul przy rzucie za 3 na 3,4sekundy przed końcem gdzie obrońca ma tylko ręce w górze. (87-90) ???? Żenujące. Dogrywka w której nie sądzę aby goście dali radę. Zamknąłem zakład na poziomie 6.05 i już się nie stresuję ;). Rozliczam jednak na minus bo nie wygrali.
W Japonii gra się tylko takie wysokie kursy. Kolejną ciekawostką jest fakt że bardzo dużo w koszykówce siada win 1Q na zespoły które są dogami z kursami powyżej 7.00.

T 0

tony-22

Użytkownik
Dziś nie mam głowy do grania... przeglądając forum gram tylko to....
Kupon 3 ⛔
KS Kielce - Pick Szeged --&gt; wygrana Pick
AKO : 4.00
STAWKA : 200.00 ⛔
komentarz : .... to powinno wystarczyć... prowadzić cały mecz, mieć ostatnią akcję na wygraną .... dostali kontrę i mamy to co mamy ;) ... ogólnie to co czułem tak jest... to co podaje nie wchodzi... ;) zobaczymy jak to będzie z Francja 2 i seria B. Ale to za parę dni dopiero.

T 0

tony-22

Użytkownik
Kupon 4 ✅
Inter - Palermo --&gt; oba zespoły strzelą w 1 połowie
AKO : 4,50
STAWKA : 125.00 ✅

komentarz : trochę szczęścia trzeba mieć... ;)

T 0

tony-22

Użytkownik
Piątek już tuż tuż także bez kombinowania stawiam dublet. Ogólnie ta kolejka może być nieprzewidywalna dlatego tylko tak.
Kupon 5 ⛔
Lens - Clermont --&gt; remis ✅
Tours - Laval --&gt; Laval ⛔
AKO : 15.50
STAWKA : 149.00 ⛔

T 0

tony-22

Użytkownik
jest to mój ostatni post pod tym nickiem... i wracam do starego który dzięki K@milowi stanie się znów aktywny. ????
z soboty będę wybierał z tych meczy... : Lille win ✅, Montpellier X ⛔, Cesena win ✅, Spezia X ⛔
ze względu na ciągłe podróże.... wczoraj Bielsko-Biała i Wrocław dziś już Toruń jutro Płock i Warszawa w niedzielę home sweet home Lublin.... nie ułożę nic tutaj ale podzielę się suchymi typami które jakoś zmyślnie dziś ułożę...
komentarz : 50% skuteczności... to tylko lekki plus z soboty...

Do góry Bottom