Witam. Po raz kolejny zostałem wykiwany przez
Unibet . Chodzi o zakład , który podałem na forum . Mianowicie Indianerna - VMS Elit.
Unibet wstawił 0-6 więc sobie zagrałem dodając Vastervik . Po parudziesięciu minutach ( około 14:00 ) otrzymałem list :
http://img124.imageshack.us/my.php?image=walekunibetupj6.jpg
Dodam , że mecz zaczyna się o 19:00 . Oczywiście anulowali zakład na VMS Elit , ale zostawili Vastervik . Ja chciałem , by anulowali dwa zdarzenia , bo singlami grać nie lubię a to miał być kupon kiler po AKO 4.00 grany progresją ale się na to nie zgodzili . Poprosiłem ich więc , by chociaż nie anulowali 1 meczu zmieniając handicap na 6-0 tak jaki powinien być gdyby nie było pomyłki . Odpowiedzieli , że nie mogą tego zrobić .
Cytat z ich regulaminu :
Unibet, według własnego uznania, zastrzega sobie prawo do uznania Zakładu za nieważny całkowicie bądź częściowo, jeśli oczywiste jest, że:
* Zakłady znalazły się w ofercie, zostały postawione i/lub przyjęte w wyniku Błędu;
* Zakłady zostały postawione po rozpoczęciu wydarzenia;
* Dokonano Syndicate Betting;
* Dokonano Influence Betting; i/lub
* Na wynik pośredni bądź bezpośredni wpływ miały działania o charakterze kryminalnym.
Zakład był oczywiście przyjęty w wyniku błędu pracownika Unibetu i mimo , że pani Marta z Unibetu mogła zrobić to o co ją prosiłem to tego nie uczyniła . To już 4 taka sytuacja i 4 raz
Unibet tak się zachowuje . Początkowo zlałem myśląc , że to wpadka . Za 2-3 razem mimo , że wiedziałem już jak się zachowują to zostałem u nich bo kursy były najlepsze . Teraz już i kursy spadają i oferta coraz słabsza więc adios
unibet jak dla mnie. Widać , że szukają tylko szansy by zrobić ludzi w konia . Podejrzewam nawet , że celowo robią błędy w meczach pewniaków ( bo Na Boga ile razy można się mylić przy wprowadzaniu zdarzeń ? ) bo sporo ludzi obstawia te zdarzenia za olbrzymią kasę widząc błąd Unibetu . Zazwyczaj coś dorzuca po małym kursie , by AKO było większe. Jaki zysk ma na tym
Unibet ? Jeśli zdarzenie warte u innych buków 1.40 jest w UB warte 2.00 jeszcze z handicapem to zysk jest oczywisty. Rzadko kto wtedy gra tylko 1 zdarzenie , które jest anulowane. Zysk unibetu to właśnie pozostałe zdarzenia zagrane za olbrzymią kwotę . Zazwyczaj te pewniaki wchodzą , ale jeśli nie to ..
Stanowczo odradzam granie w tym buku . No chyba , że ktoś gra tylko piłkę nożną i szuka miejsca gdzie rozdają bonusy . W innym przypadku lepiej nie grać u tych kanciarzy ...