>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Startujemy licząc na wysokie loty v2

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Anglia Premier League ::: Norwich - Chelsea
Chelsea @ 1.7 bet365

5j

Beniaminek w bardzo słabej dyspozycji, a The Blues gonią za europejskimi pucharami w przyszłym roku, dla mnie bet dnia, nie widzę tutaj innego wyniku jak wygrana Chelsea.

Anglia Championship ::: Blackburn - Middlesbrough
Middle @ 2.4 bet365

1j

Boro mieli chwilowy spadek formy ale od ostatnich dwóch meczy wrócili do swojej gry 3:1 z Cardiff i 2:0 z Fulham przekonuje mnie do tego, że dzisiaj powinni wygrać z Blackburn i wrócić na fotel lidera. Boro to w dalszym ciągu najlepsza defensywa ligi 17 straconych bramek w 32 meczach, na przeciwko dzisiejsi gospodarze z 30 straconymi bramkami, więc defensywa nie najlepsza. Dodatkowo uważam, że Middle to także najlepsza formacja ofensywna ligi, Stuani z Espanyolu, Downing z West Hamu, Nugent z Leicester mają napastników z dobrych europejskich półek.

Anglia Liga Narodowa ::: Eastleigh - Cheltenham
Cheltenham @ 2.25 bet365

2j

Ligi Narodowej nie śledzę jakoś specjalnie ale wiem jedno Cheltenham i Forest Green są w tej lidze OP, gram te dwa zespoły praktycznie zawsze do jakiegoś dubla, trebla. Ostatnio powineła im się noga i zremisowali u siebie bezbramkowo z Gateshead ale dzisiejszy rywal jest raczej słabszym zespołem, do tego dzisiejsi goście notują serie 4 porażek pod rząd w lidze i wątpię żeby przełamali się z takim zespołem jak Cheltenham.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Atletico, Rangers, Bradford, Milan, Portland TB, Northampton DNB, Southampton DNB @ 19.25 Bet365

1j

Leicester, Chelsea, Atletico, LAs Palmas @ 7.53 Bet365

1j

NBA ::: New York Knicks - Portland Trail Blazers
PTB over 104.5 @ 1.64 bet-at-home
104pkt ????
2j

NBA ::: Golden State Warriors - Atlanta Hawks
4 kwarta GSW -1.5 @ 1.89 bet-at-home

2j

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Hiszpania Primera Division ::: Vallecano - Barcelona
HT/FT - Barca/Barca @ 1.57 Bet365

3j

W ostatnich 4 meczach na stadionie Royo, Barca prowadziła już do przerwy dzisiaj wg mnie powinno być podobnie. Royo straciło już 53 bramki więc defensywa nie zachwyca, a na taki atak jakim dysponuje obecnie Barca to jak woda na młyn. H2H zdecydowanie w stronę dzisiejszych gości --&gt;H2H
Z tego co widzę Vallecano dzisiaj bez dwóch napastników Ebert(9/0) oraz Javi Guerra(20/9/1). Ebert jeszcze nic nie trafił jedynie jedna bramka w pucharach ale brak Guerrery może być znacznym osłabieniem.

Puchar Holandii ::: Feyenord - Alkmar
BTS @ 1.53 Bet365

2j

Puchar Francji ::: Granville - Marseille
BTS @ 2.62 Bet365

1j

Marsylia powinna pozamiatać ale te Puchary we Francji mają sporo niespodziewanych wyników, dlatego myślę, że warto pograć na bramkę ze strony gości, doszli do ćwierćfinału odprawili już 2 ligowe Bourg i Laval, 6 bramek w trzech meczach przy 2 straconych. W dodatku powinni być bardzo zmobilizowani na mecz z takim przeciwnikiem. Poza tym, że Granville doszło dość daleko w tych pucharach i bez większych przeszkód nie mam za tym typem żadnych argumentów jest to bardziej taki bet na czuja ???? Zobaczymy jak wyjdzie.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Anglia Liga Narodowa ::: Forest Green - Grimsby
BTS w drugiej połowie @ 3.5 Bet365

1j

Mecz jednego z dominatorów Ligi Narodowej Forest Green Rovers z Grimsby, które obecnie zajmuje trzecie miejsce, bezpośredni awans do League 2 dostanie tylko zwycięzca ligi, reszta gra w barażach, gospodarze mają 1 pkt straty do pierwszego Cheltenham, które gra jutro mecz z słabiutkim Welling więc pewnie złapią 3pkt i Forest musi gonić, a czy dzisiaj wygrają trudno mi powiedzieć bo gracze FG lubią przegrywać na własnym stadionie z czubem tabeli, jedyne dwie porażki jakie odnieśli na własnym stadionie był własnie w meczach z mocnymi drużynam 0:2 z Tranmere i 0:1 z Gateshead.
Idę w mój typ, ponieważ obydwa zespoły sporo strzelają w drugich połowach i są dwiema bardzo overowymi drużynami w tym sezonie, 62 bramki Forest, 66 Grimsby. Forest na własnym stadionie średnio strzela 2 bramki na mecz, a dzisiejsi goście na wyjazdach mają średnią 1.7 gola i ta statystyka również skłania mnie do mojego typu.

Włochy Serie A ::: Roma - Fiorentina
BTS - TAK @ 1.8 Bet365

1j

Anglia Championship ::: Middlesbrough - Wolves
Middle @ 1.57 Bet365

2j

Belgia Jupiler League ::: Gent - Leuven
Gent @ 1.36 Bet365

5j

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Liga Mistrzów ::: Chelsea - PSG
BTS w 2 drugiej połowie @ 3.3 Bet365

2j

BTS - TAK @ 1.7 Bet365

5j

BTS i powyżej 2.5 gola @ 2.1 Bet365

3j

Nie ma sensu kierować się w stronę Paryżan biorąc pod uwagę sytuację w ligach, po pierwsze Premier League i Ligue 1 to niebo i ziema, po drugie Chelsea może i nie zachwyca w PL ale w LM grają całkiem dobrze, pierwszy mecz z PSG też nie był najgorszy i The Blues mieli sporo okazji na ustrzelenie czegoś więcej. Sam Costa miał dwie setki ale niestety Diego bez skuteczności z poprzedniego sezonu.
Liga Mistrzów to zupełnie co innego nic rozgrywki krajowe, poza FA CUP to jedyne pole gdzie Londyńczycy mogą jeszcze cokolwiek ugrać w tym sezonie i jestem w 100% pewny, że ruszą na PSG i będą chcieli wygrwać im ten awans.
Trzeba brać też pod uwagę to, że w pierwszym meczy nie było Matica, a dziaj już zagra prawdopodobnie obok Mikela więc mimo braku Zoumy defensywa nie jest najgorsza Cahill i Ivanović na środku radzą sobię już całkiem dobrze.
Wyjściową 11 The Blues widzę tak:
Courtois, Azpiliceuta, Ivanovic, Cahill, Baba, Mikel, Matic, Willian, Pedro, Hazard, Costa.
Pedro podobno ma jakieś problemy zdrowotne więc ewentualnie zamiast niego może zobaczymy Oscara.
Z tego co czytałem PSG powinno wyjść takim składem:
Trapp - Marquinhos, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell - Verratti, Thiago Motta, Matuidi - Di Maria, Ibrahimović, Moura
Nie zagrają:
Chelsea: Falcao, Terry, Zouma (kontuzje)
PSG: Aurier (kartki)

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Anglia Ligue One ::: Colchester - Wigan
Wigan @ 1.83 Bet365
2j

Anglia Ligue One ::: Colchester - Wigan
Griggs strzeli kiedykolwiek @ 2.3 Bet365
2j

Ostatni zespół w tabeli, który gra całkowitą klapę podejmuje u siebie Wiganm, które ma spore szansę na awans do Championship. Colchester to zdecydowanie najgorszy zespół 3 ligi Angielskiej stracili już 82 bramki do końca sezonu jeszcze 10 kolejek więc całkiem możliwe, że przekroczą setkę ???? Po 35 kolejkach można śmiało wnioskować, że dzisiejsi goście mają najgorszą defensywe, a w starciu z dość overowym rywalem jakim jest Wigan to musi się skończyć porażką.
Dobrą opcją jest też kurs na bramkę Griggsa @ 2.3, jest to klasyczna 9 drużyny Wigan i całkiwem możliwe, że strzeli tu nawet więcej niż jedną bramkę.
W 13 kolejce skończyło się 5:0 dla Wigan i Griggs trafił 2x.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Kwalifikacje Mistrzostw Świata ::: Brazylia - Urugwaj
Brazylia @ 1.4 Bet365

5j

Brazylia over 1.5 gola @ 1.53
Bet365

5j

Typ opieram głównie na brakach w obronie gości, nie zagrają lewy obrońca Caceres oraz obecnie chyba najlepszy obrońca Primiera Division Diego Godin. Przy takich brakach w obronie gładko można wchodzić w czystą 1 ale kurs nie jest jakiś zachęcający chyba, że do dubla. Brazylijczycy w tych eliminacjach w obydwu meczach u siebie wbijali już po 3 bramki z Peru i Wenezuelą, dzisiaj licze na podobny scenariusz.
Siła ofensywna Brazyli całkiem pokaźna: Neymar, Willian, Costa powinni nie mięc większych problemów z obroną Urugwają ale jak będzie zobaczymy.

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Neymar strzeli kiedykolwiek @ 1.61
Bet365

5j

NBA ::: Houston Rockets - Toronto Raptors
Houston under 105.5 @ 1.86
Bet365

2j

NBA ::: San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies