>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Start

F 0

fausher

Użytkownik
Gram dobry miesiąc u bukmachera naziemnego - STS (marża 12%). Jak każdy nowy na stracie utraciłem troszkę kaski ale nie za wiele bo gram tylko za 2zł. Nie chce wygrywać wielkich sumek lecz takie, które by mi wystarczały na bieżące wydatki. Chce nadal grać stawką min. t.j. 2 zł. Poradźcie coś. (Gram mecze piłkarskie).

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Gram dobry miesiąc u bukmachera naziemnego - STS (marża 12%). Jak każdy nowy na stracie utraciłem troszkę kaski ale nie za wiele bo gram tylko za 2zł. Nie chce wygrywać wielkich sumek lecz takie, które by mi wystarczały na bieżące wydatki. Chce nadal grać stawką min. t.j. 2 zł. Poradźcie coś. (Gram mecze piłkarskie).
Ale w jakiej sprawie Ci doradzić? Typów, stawek ?

F 0

fausher

Użytkownik
Jak grać ogólnie. Jak rozpocząć granie ażeby wygrywać. Jaki obrać plan gry. Chętnie doszkolę się w sprawie stawek.

popijava 87

popijava

Użytkownik
bo gram tylko za 2zł. Nie chce wygrywać wielkich sumek lecz takie, które by mi wystarczały na bieżące wydatki.
Musisz mieć bardzo małe wydatki, bo jak grasz za 2 zł, a kurs masz 2.00, to zarobisz 2 zł minus 12% marży, bo to STS. Przy kursie 2.00 nie trafisz wszystkiego. Masz więc 2 możliwości. 1. Zwiększyć stawkę, 2. Zwiększyć średni kurs.
W tej drugiej opcji najprawdopodobniej będzie musiał grać taśmy, a te z reguły nie wchodzą. Zostaje zwiększenie stawki, bo z obecną trudno ci będzie zarobić w miesiącu na paczkę fajek np.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@PoPiJava &gt;&gt;&gt; a jakim to cudem &quot;udało&quot; Ci się pod moim nickiem &quot;edi8&quot; zrobić cytat z wpisu innego użytkownika , czyli zamieścić wypowiedź &quot;Faushera&quot; ???

Skoryguj proszę ten swój w/w (wiel) błąd....

K 43

krak

Użytkownik
Jak grać ogólnie. Jak rozpocząć granie ażeby wygrywać. Jaki obrać plan gry. Chętnie doszkolę się w sprawie stawek.
Musisz trafnie obstawiać. hehe, a poważnie to przede wszystkim przestań odwiedzać ziemniaka
(bukmachera naziemnego) i zacznij grać online. Grania płaskiej stawki też fanem nie jestem, ale może to dobry pomysł na początek jeśli nie masz wyczucia co do ustalania stawek.

popijava 87

popijava

Użytkownik
- Myśl przed grą, a nie po grze
- Graj swoje typy i nie przejmuj się, co piszą inni
- Naucz się, że przegrane są częścią gry i trzeba je akceptować
Zanim postawisz kwotę xxx, pomyśl, co będzie jak przegrasz, ale - lepiej - przyjmij, że przegrasz
Plan trzeba mieć konkretny i trzeba sobie wcześniej &quot;rozpisać&quot;, jak go zrealizować. Musisz wiedzieć po co grasz, o ile grasz

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Do góry Bottom