>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Start : 1 111,11 zł. Gram do 31 grudnia 2015r. Wszystkie moje kupony !!!

L 0

l010l

Użytkownik
Wpłaciłem właśnie dziś 05 kwietnia na bet365 1 111,11 zł. Celem jest maksymalne pomnożenie środków do końca tego roku. Oto pierwszy kupon.
Celta Vigo vs. Barcelona. Typ : 2, kurs : 1,36
Valencia vs. Villareal. Typ : 1, kurs : 2,00
Hertha Berlin vs. Paderborn Typ : 1, kurs : 2,05
Mariupol vs. Szachtar Doneck Typ : 2, kurs : 1,05
Novak Djokovic vs. Murray Typ : 1, kurs : 1,28

Stawka : 10 zł.
Wygrana : 75,47.

No i wczekamy ;)

L 0

l010l

Użytkownik
Przy okazji opiszę Wam swój sposób na grę. Będę starał się grac kilkoma systemami.
1. PEWNIAKI. Będzie to 3 do 6 spotkań po kursach 1,2 do 1,5. Akumulowany kurs na poziomie : 2 do 5.
2. OKAZYJNE KURSY. Chodzi o spotkania, gdzie kursy wydają się byc zawyżone. Na kupon wrzucę 2, 3 zdarzenia po kursach w okolicy 1,8 - 2,5.
3. 2 REMISY. Czasem są takie mecze gdzie remis jest jedynym słusznym typem. I te mecze naprawdę wchodzą. Przy 2 zdarzeniach kurs przekracza 10 !
4. GOTOWY WYNIK. Jeden konkretny mecz i próba trafienia gotowego wyniku.
5. Inne kupony ... ????
STAWKI : Będę grał lekką progresją. Jeżeli kupon z dowolnego systemu nie wchodzi to następny puszczam za minimalnie wyższą stawkę. Jednak zamiast skoku z 10 zł na 20 zł ja zdecyduję się na skok z 10 zł na 12 zł ;) Chcę maksymalnie wykluczyc ryzyko bankructwa ! Na wysokośc stawki wpływ będzie miał też stan konta, skutecznośc typów, analiza spotkań które będę typował ( stopień ryzyka ).
ZDARZENIA :
Kluczem będzie wybierane meczów, gdzie kursy są poprostu &quot;dobre&quot;. Dziś takim dobrym kursem można nazwac kurs na Valencię z Villareal gdzie na gospodarza bet365 daje 2,00. Myślę, że i 1,80 nie byłoby złe a 2,00 dla mnie jest super !
LIVE :
Postaram się czasami pograc live. Chętnie pogram czy w meczu padnie jeszcze określona liczba bramek czy nie. Łapię kurs wtedy gdy pada bramka bo właśnie wtedy jest najwyższy kurs na to, że padnie następna. Chodzi tu o czas jaki pozostał do końca meczu. Z każdą minutą kursy na live spadają !
OGÓLNIE :
Będę starał się nie grac singli. Mnożenie ma to do siebie, że kursy na poszczególne mecze &quot;wirtualnie&quot; potrafią pójśc mocno do góry ;) 2 remisy za 100 zł to 1000 zł. Grasz osobno i masz 2 x po 300 zł. Wchodzą oba mecze a Ty na singlach jesteś 400 zł w plecy ;)

L 0

l010l

Użytkownik
Wpłaciłem właśnie dziś 05 kwietnia na bet365 1 111,11 zł. Celem jest maksymalne pomnożenie środków do końca tego roku. Oto pierwszy kupon.
Celta Vigo vs. Barcelona. Typ : 2, kurs : 1,36 ✅
Valencia vs. Villareal. Typ : 1, kurs : 2,00 ⛔
Hertha Berlin vs. Paderborn Typ : 1, kurs : 2,05 ✅
Mariupol vs. Szachtar Doneck Typ : 2, kurs : 1,05 ✅
Novak Djokovic vs. Murray Typ : 1, kurs : 1,28 ✅

Stawka : 10 zł.
Wygrana : 75,47.

No i wczekamy ;)[/quote]

L 0

l010l

Użytkownik
Wczoraj jak widac nie wszedł 1 mecz ???? Valencia bezbramkowo remisuje z Villareal. Już bardziej obawiałem się Herthy czy nawet Barcy a tu taki numer. Stan konta : 1 101,11 zł.
Oto mój kupon na dziś :
Porto vs. Estoril. Typ : 1/1, kurs : 1,53
Besiktas vs. Istanbul. Typ : 1, kurs : 1,75
Cr. Palace vs. Man City. Typ : 2, kurs : 1,66
Jagiellonia vs. Wisła Kraków. Typ : 1X, kurs : 1,40
Stawka : 10 zł
Do wygrania : 62,23 zł.

L 0

l010l

Użytkownik
No słabiutki był to kupon. Tak to jest gdy gra się na siłę. Nie ma co grac, lepiej było odpuścic.
Porto vs. Estoril. Typ : 1/1, kurs : 1,53 ✅
Besiktas vs. Istanbul. Typ : 1, kurs : 1,75 ⛔
Cr. Palace vs. Man City. Typ : 2, kurs : 1,66 ⛔
Jagiellonia vs. Wisła Kraków. Typ : 1X, kurs : 1,40 ✅

L 0

l010l

Użytkownik
Na koncie 1091,11 zł. Dziś też nie ma co grac ale za drobne spróbuję :
Zawisza Bydgoszcz vs. Pogoń Szczecin. Typ : 1, kurs : 2,37
Atletico Madryt vs. Real ociedad. Typ : 1, kurs : 1,30
Fiorentina vs. Juventus. Typ : 1X, kurs : 1,75
Stawka : 10 zł
Do wygrania : 54,03 zł.
Krótka analiza : Zawisza ze świetną passą ( 13 pkt w ostatnich 5 meczach ) kontra osłabiona kadrowo Pogoń. Atletico gra arcyważny mecz z ogórkiem, który nie gra o nic. Natomiast Fiorentina w Pucharze Włoch broni zaliczki z pierwszego meczu. Juventus mocno osłabiony.

L 0

l010l

Użytkownik
3 kupon i znowu blamaż. Niska stawka bo kupon robiony trochę na siłę. Nie weszła Fiorentina, przegrała 0:3 ! Tak myślałem, żeby dorzucic wczoraj jeszcze Wolfsburg ( wygrał ) ale to i tak bez znaczenia.
Zawisza Bydgoszcz vs. Pogoń Szczecin. Typ : 1, kurs : 2,37 ✅
Atletico Madryt vs. Real ociedad. Typ : 1, kurs : 1,30 ✅
Fiorentina vs. Juventus. Typ : 1X, kurs : 1,75 ⛔

L 0

l010l

Użytkownik
Kolejne podejście. Tym razem z konta &quot;1081,11 zł&quot; zabieram 20 zł. Trochę pewniejszy kupon na dziś choc też nie ma co grac ????
CSKA Moskwa vs. Dynamo Moskwa. Typ : 1. Kurs : 2,00
Barcelona vs. Almeria. Typ : 1/1. Kurs : 1,22
Rayo Vallecano vs. Real M. Typ : 2. Kurs : 1,20
Stawka : 20 zł
Do wygrania : 58,56 zł.
Krótka analiza : Barca ma wygrywac już do przerwy i myślę, że spokojnie da radę. Obawiam się trochę Realu a i kurs nieco zaniżony. Z kolei CSKA gra bardzo ważny mecz. Kurs jest super bo to lepsza drużyna, poza tym gra u siebie.

Do góry Bottom