>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Standard Liege (1-2) Charleroi 4 VIII 2006r.

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
VS

Kursy z BAW: 1 - 1,45 | X - 3,75 | 2 - 6,50

Analiza: Standard w zeszłym sezonie wywalczył drugie miejsce w lidze. Grali wtedy naprawde świetnie. W tym sezonie zagrali jedno spotkanie i przegrali 1:2 z Lokeren. Charleroi w zeszłym sezonie zajęło bezpieczne 11 miejsce i w tym sezonie uważam, że też zajmą podobną pozycję w środku tabeli. Rywal Standardu także zagrał mecz w tym sezonie i zremisował 0:0 z Lierse siebie. Moim zdaniem dzisiaj wygra Standard, który musi się odegrać za nieudaną inaugarcję sezonu.

Mój typ: 1
Ryzykowny typ: X
Bezpieczny typ: 1X

rooni 135

rooni

Forum VIP
Także myśle że Standard powinien wygrać, chociaż pierwsza kolejka trochę niepokoi. Jednak myśle iż Standard jest na tyle dobrym zespołem że nie powinien przegrać z jedenastą drużyną tamtego sezonu. Tym bardziej iż po przegranym pierwszym meczu będą chcieli przed własną publicznością pokazać na co ich stać.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Ja to odpuszcze ten mecz.Wiemy jak zagrali w pierwszej kolejce kto wie czy to nie kiepska forma na poczatku sezonu.Byc moze to wypadek przy pracy i u siebie wygraja ale ja cos mam przeczucie zeby niegrac.Zobaczymy czy wygraja.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom